Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ 1-2

Αν και βρέθηκε για ένα ημίχρονο με την... πλάτη στον τοίχο, ο Άρης έκανε την ανατροπή στην Κομοτηνή, κέρδισε 2-1 τον Πανθρακικό και πέρασε στους «16» του κυπέλλου!
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από πλευράς θεάματος έπεσε η αυλαία της φάσης των “32” του Κυπέλλου. Στην Κομοτηνή και σε ένα γήπεδο που σε σχέση με όσα είδαμε αυτές τις μέρες, ήταν ναι μεν κακό, αλλά σίγουρα καλύτερο από τα υπόλοιπα, ο Άρης κατάφερε με ανατροπή να πάρει την πρόκριση για τους “16”.
Βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Μπαλού στο 32', αλλά στο δεύτερο μέρος μπόρεσε έχοντας ως σκόρερ τους Σολτάνι (στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 49') και Μίσελ (75'), πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.
Οι «κίτρινοι» έδειξαν εξαιρετική αντίδραση στην επανάληψη, μετά από ένα τραγικό πρώτο μέρος όπου δεν έκαναν απολύτως τίποτα, κόντρα σε μια ομάδα που δεν κλείστηκε, βγήκε μπροστά και κυνήγησε κάτι καλό. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν και σωστά για πέναλτι που δεν δόθηκε στο 8' σε ανατροπή του Κοντογουλίδη από τον Ντίκο, ενώ στις καθυστερήσεις έχασαν με τον Κοντογουλίδη ευκαιρία που δεν χάνεται για να πάνε το ματς στην παράταση.
Το άλλαξε ο Πρόμπιερζ
  ο Μίχαλ Πρόμπιερζ τα άκουσε για τα καλά λόγω της τραγικής εικόνας της ομάδας του. Στην επανάληψη όμως οι δικές του αλλαγές τόσο προσώπων, όσο και θέσεων, ήταν αυτές που έφεραν την ανατροπή για την ομάδα του. Βέβαια θα μπορούσε να είχε κάνει λίγο πιο νωρίς την τρίτη αλλαγή, καθώς η καθυστέρηση πήγε να τους στοιχίσει το γκολ του Κοντογουλίδη, αλλά τέλος καλό, όλα καλά για τον Πολωνό.

Πανθρακικός (Παντελίδης): Σικαλίας, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Στάθης, Λιαπάκης (86' Γωνιάδης), Μακρυδημήτρης (76' Πόνσε), Μίνγκας (76' Σουλτανίδης), Μπαϊκαρά, Μπαλού Κοντογουλίδης.

Άρης (Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Νέτο, Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίτσελ, Καζναφέρης, Τόχα, Κατίδης (65' Καπετάνος), Οικονομόπουλος (46' Σολτάνι), Ουμπίδες (91' Παπαζαχαρίας), Τσέζαρεκ.

                                                                ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 
Twitter Bird Gadget