Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι στην Ριζούπολη, Απόλλωνας Σμύρνης και Ηρακλής ήρθαν ισόπαλες με 1-1 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρουν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με κορυφαία εξ αυτών το δοκάρι του Στεφανίδη.
Από το 25 και μετά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ισορρόπησε το παιχνίδι και με κορυφαίο τον Κατσίκη κατάφερε να μεταφέρει το παιχνίδι μπροστά από την εστία του Γηραιού, χωρίς όμως να μπορέσει να ανοίξει το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν και πάλι δυνατά, μόνο που αυτή τη φορά κατάφερε να ανοίξει το σκορ, μετά από ωραία ενέργεια του Λόπεθ και σουτ του Ισαάκ από το ύψος του πέναλτι.
Αυτό το τέρμα πάγωσε το γήπεδο της Ριζούπολης που για αρκετά λεπτά έχασαν εντελώς τα πατήματά τους. Χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να συνέλθει η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη και να δημιουργήσει και πάλι τις προϋποθέσεις για να φέρει το παιχνίδι και πάλι στα ίσα.
Αρχικά προειδοποίησε με πολύ καλή φάση του Δεληζήση και ότι δεν κατάφερε να πετύχει ο νεαρός κεντρικός αμυντικός το πέτυχε στο 77'ο Μανιάς με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του του Χιντζίδη.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή φάση, χωρίς όμως να τις ολοκληρώσουν και έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή τις βρήκε ισόπαλες, αποτέλεσμα που είναι δίκαιο, όμως δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο.
Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης (35' λ.τ. Ντουτσαρίδης, 64' Διαμαντίδης), Καμαρά, Κατσίκης (64' Μανιάς), Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Καραμαλίκης.
Ηρακλής (Γιώργος Στράντζαλης): Ουάντερσον, Σαββίδης, Φερναντέζ, Λόπεθ, Βαγγελόπουλος, Σαράφογλου, Σουλίδης, Μίχος, Ισαάκ, Κριβοκάπιτς (63' Κωνσταντινίδης), Στεφανίδης.
 ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr