Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ανέλαβε τον Άρη ο Μιλίνκοβιτς

Μπορεί ο Άρης να πήρε το «οκ» του Γερμανού τεχνικού Κόστνερ, όμως στην οδό Αλκμήνης έψαχναν ένα όνομα πιο δυνατό. Έτσι λοιπόν ο Δημήτρης Ηλιάδης ταξίδεψε μέχρι το Βελιγράδι εκεί όπου τον περίμενε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Στην παρέα τους ήταν και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Ζόραν Λόντσαρτ. Ο τελευταίος μάλιστα ενημέρωσε τον 44χρονο τεχνικό για το τι εστί Άρης.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανέλυσε στον Σέρβο τεχνικό το πλάνο της διοίκηση, την δυναμική του συλλόγου, αλλά και για τις μεταγραφικές κινήσεις του Καλοκαιριού. Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια, με τον Μιλίνκοβιτς να έρχεται στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και να πιάσει αμέσως δουλειά. Στο Βικελίδης θα έρθει και ο Ζόραν Λόντσαρτ ως συνεργάτης του και ο άνθρωπος που θα είναι ο συνδετικός κρίκος με την διοίκηση.
Για τον Ζόραν Μιίνκοβιτς το kαλοκαίρι είχαν ενδιαφερθεί και η Παρτίζαν, αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ για δύο συνεχόμενες χρονιές (2009-2010) είχε βραβευτεί ως ο καλύτερος προπονητής της Σερβίας.
Ο Μιλίνκοβιτς, είναι γνήσιο τέκνο της Παρτιζάν Βελιγραδίου, στην οποία έμαθε τα μυστικά της μπάλας. Αγωνίστηκε επίσης, κατά σειρά σε Βοϊβοντίνα, Ραντνίσκι, Ζούλτε Βάρεγκεμ, Νις, Χάνσα Ροστόκ, Ανόρθωση και Δόξα Κατωκοπιάς.
Ως προπονητής, εργάστηκε στην Κολουμπάρα Λαζάρεβατς, τη Μιτροβίτσα, τη Σπάρτακ Σουμπότιτσα και τη Βοϊβοντίνα, ενώ τελευταίος του σταθμός είναι η ΟΦΚ Βελιγραδίου, απ΄ όπου φεύγει για να αναλάβει τον Άρη. Το θετικό είναι πως έχει γνώση της ελληνικής γλώσσας, έχοντας θητεύσει στην Κύπρο.
                                                     Πηγή: www.gazzetta.gr
Twitter Bird Gadget