Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Μάχη μέχρι τέλους

Παναχαϊκή, Πιερικός, Καλλιθέα, και Πλατανιάς «κυνηγούν» τον αριθμό 62 που δεν μπορεί να φτάσει η Καλλονή. Ποια είναι τα ματς-«κλειδιά».

Η ήττα του Πανσερραϊκού στην Αμφισσα,  ουσιαστικά έφερε τα «λιοντάρια» εκτός διεκδίκησης εισόδου στα πλέι οφ. Αυτόματα έμειναν πέντε υποψήφιοι για τις τέσσερις προνομιούχες θέσεις. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια τους.

Από το πρόγραμμά τους βγαίνουν κάποια συμπεράσματα. Η Καλλιθέα έχει τη δύσκολη έξοδο στη Λάρισα, αλλά τα υπόλοιπα ματς είναι στα μέτρα της. Η Παναχαϊκή έχει δύο παιχνίδια ως φαβορί και ισάριθμα ντέρμπι. Με τρεις νίκες, θα εξασφαλιστεί. Η  Καλλονή θα παίξει τα ρέστα της στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Είναι σε θέση να κάνει δύο σερί νίκες και μετά έχει εκτός την Παναχαϊκή και εντός τον Πλατανιά.

Ο οποίος αν κάνει το απόλυτο (3Χ3) μέχρι τότε, θα πάει εξασφαλισμένος στη Μυτιλήνη. Ο Πιερικός από την πλευρά του δείχνει στα «χαρτιά» να έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα. Ομως Αγροτικός και Φωκικός θα «παλεύουν με νύχια και με δόντια» για την παραμονή τους και αυτό είναι «επικίνδυνο» για τους «μελανόλευκους». Η ουσία είναι πως με 62 πόντους είσαι σίγουρα στα πλέι οφ, αφού η Καλλονή μπορεί να φτάσει «ταβάνι» 61.

                                      ΠΗΓΗ:  www.sday.gr              ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ          
Twitter Bird Gadget