Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

H sexy Maria Sharapova που κέρδισε το Grand Slam του Roland Garros!!!

Συμπληρώθηκε το παζλ... Η Μαρία Σαράποβα κατέκτησε το μοναδικό Grand Slam τένις που έλειπε από τη συλλογή της, επικρατώντας της Σάρα Εράνι στην τελευταία «μάχη» του Roland Garros με 2-0 σετ (6-3, 6-2), κατακτώντας το τρόπαιο στην "παρθενική" παρουσία της σε τελικό στη διοργάνωση. 

Η Ρωσίδα καλλονή από την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται και στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης των γυναικών, ολοκληρώνοντας ιδανικά τη συμμετοχή της. Μεγάλη υπέρβαση και από την Ιταλίδα, η οποία θα αποχωρήσει με τον τίτλο στο διπλό. 

Το φετινό τρόπαιο Grand Slam της Σαράποβα ήταν το τέταρτο στην καριέρα της, μετά την κορυφή στο Αυστραλιανό Open το 2008, ενώ τέσσερα ήταν και τα χρόνια που έμεινε μακριά από το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης και, συγκεκριμένα, από τις 8 Ιουνίου 2008. 

Η νούμερο ένα τενίστρια, πλέον, μπορεί να είχε σχεδόν… τριπλάσια «unforced errors», ωστόσο η υπεροχή της στα σέρβις και στα «winners» της έδωσαν τη νίκη και το πολυπόθητο τρόπαιο. Στο πρώτο σετ, προηγήθηκε νωρίς με 4-0 γκέιμ, κάνοντας από δύο μπρέικ και το μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία. Στο δεύτερο, έκανε με το… καλημέρα και πάλι μπρέικ και, παρά την προσπάθεια της Εράνι, η Ρωσίδα δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, φτάνοντας στο τελικό 2-0 σε 1 ώρα και 30 λεπτά, γνωρίζοντας την αποθέωση στο κατάμεστο «Philippe Chatrier». 

Από την άλλη πλευρά, η 25χρονη Ιταλίδα μπορεί να μην τα κατάφερε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ωστόσο έκανε σίγουρα την υπέρβασή της στη Γαλλία, φτάνοντας μέχρι το τέλος της διαδρομής, αποκλείοντας τέσσερις παίκτριες, που ήταν πιο ψηλά από αυτή στην κατάταξη. Μάλιστα, την πορεία της θα "εξαργυρώσει" και στη κατάταξη που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα βρεθεί στη δεκάδα με τις καλύτερες τενίστριες. Επιπλέον, κατέκτησε και το βαρύτιμο τρόπαιο στο διπλό του Roland Garros, με συμπαίκτρια την συμπατριώτισσά της Ρομπέρτα Βίντσι, αποδεικνύοντας ότι ήταν άξια φιναλίστ. 




maria sharapova Hottest Tennis Player Maria Sharapova
maria sharapova1 Hottest Tennis Player Maria Sharapova
maria sharapova2 Hottest Tennis Player Maria Sharapova
maria sharapova3 Hottest Tennis Player Maria Sharapova
maria sharapova5 Hottest Tennis Player Maria Sharapova
maria sharapova7 Hottest Tennis Player Maria Sharapova
maria sharapova8 Hottest Tennis Player Maria Sharapova
maria sharapova9 Hottest Tennis Player Maria Sharapova
maria sharapova10 Hottest Tennis Player Maria Sharapova
maria sharapova11 Hottest Tennis Player Maria Sharapova
maria sharapova12 Hottest Tennis Player Maria Sharapova
maria sharapova13 Hottest Tennis Player Maria Sharapova
maria sharapova14 Hottest Tennis Player Maria Sharapova
maria sharapova15 Hottest Tennis Player Maria Sharapova
Twitter Bird Gadget