Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Φεύγει ο Γραμμόζης

Αλλαγή δεδομένων για τον 34χρονο μέσο, ο οποίος αποχωρεί από την Κέρκυρα κι επιστρέφει στη Γερμανία.

Εκεί που όλα έδειχναν μετά τη σωτηρία της Κέρκυρας ότι ο Δημήτρης Γραμμόζης θα συνέχιζε για άλλον ένα χρόνο στην ομάδα, τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι. Ο 34χρονος μέσος αποχωρεί από την ομάδα του νησιού και μάλιστα εντός των ημερών θα αναχωρήσει για τη Γερμανία.

Ο Γραμμόζης έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της γενέτειράς του, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος είχε πει, βέβαια, ότι θα πήγαινε στη Γερμανία όταν θα αποφάσιζε να κρεμάσει τα παπούτσια του, προφανώς όμως η γενικότερη κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα τον έκανε να επισπεύσει την επιστροφή του. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι φεύγει με κάποιο παράπονο από την Κέρκυρα, μια και -σύμφωνα με πληροφορίες- έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση για τον διακανονισμό των οφειλομένων χρημάτων.

Ετσι, μετά τους Ερίθε (ο μόνος του οποίου η αποχώρηση έχει ανακοινωθεί επίσημα), Γκαλίνοβιτς, Καλαντζή, Βέντσελ και Μαρτίν, άλλο ένα βασικό στέλεχος αποχωρεί και έπεται συνέχεια. Ολα δείχνουν ότι και ο Μαϊστόροβιτς θα αποτελέσει παρελθόν, μια και έχει εκφράσει αυτήν την επιθυμία σε στελέχη της διοίκησης.

                                                         ΠΗΓΗ: www.sday.gr               ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ             
Twitter Bird Gadget