Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

10 εύκολοι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα ..

Το να εξοικονομήσετε χρήματα είναι πιο εύκολο από ό, τι ίσως πιστεύετε. Με την κάμψη της οικονομίας, είμαστε στην εξεύρεση τρόπων για να δώσουμε κάποιες εξαιρετικές συμβουλές για την εξοικονόμηση χρημάτων με σας.


1. Ψωνίστε στις εκπτώσεις

Έξυπνες αγορές στις εκπτώσεις είναι ένας εξαιρετικά εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα. Πόσες φορές δεν έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά κάτι σε ένα κατάστημα, όταν πρόκειται να το βρούμε με έκπτωση αλλού; Ο Προγραμματισμός και η στρατηγική εξοικονομεί χρόνο και χρήμα!

2. Χρησιμοποιήστε κουπόνια

Μπορεί πραγματικά να βοηθήσει όταν πρόκειται για εξοικονόμηση χρημάτων. Μην ανησυχείς , δεν θα μοιάζεις με παράξενη κυρία που κυνηγά κουπόνι! Μπορείτε να πάρετε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης σε μια μεγάλη τιμή, αν χρησιμοποιείτε κουπόνια.

3. Αγοράστε και μερικά «μη επώνυμα» προϊόντα

Μην αφήνετε μια άσχημη συσκευασία σας ξεγελάσει, μπορεί να είναι εξίσου καλή με την εμπορική ονομασία του είδους. Ο ευκολότερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα! Μην πληρώσετε ποτέ έναν τόνο μόνο για το όνομα.

4. Ανταλλάξτε Περιοδικά

Υπάρχουν πολλά περιοδικά που θέλετε να διαβάσετε, αλλά δεν μπορείτε να τα αγοράσετε όλα κάθε μήνα. Ανταλλάξτε περιοδικά σας με τις φίλες σας.
5 Ετοιμάστε μόνες το φαγητό της δουλειάς

Ξέρετε πόσο κοστίζει για να φάει έξω κάθε εβδομάδα; Κάντε το μια συνήθεια το να συσκευάσετε το δικό σας υγιεινό και νόστιμο γεύμα.

6. Χρησιμοποιήστε τους ασκούμενους-εκπαιδευόμενους

Την επόμενη φορά που χρειάζεστε κάποια περιποίηση, επισκεφτείτε το τοπικό σχολείο κοσμετολογίας γιατί βοηθάτε τους νέους να εξασκηθούν και απολαμβάνεται τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Μην ανησυχείτε για ένα κακό κούρεμα ή ένα κακό μανικιούρ , θα εκπλαγείτε με το πόσο καλοί είναι.

7. Αποφύγετε Τέλη

Χρησιμοποιώντας τα ΑΤΜ άλλης τράπεζας χρεώνεστε άδικα καλύτερα πηγαίνετε στη δική σας τράπεζά

8 . Από «δεύτερο χέρι»

Μπορείτε να βρείτε τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα σε τέτοια καταστήματα, αλλά υπάρχουν επίσης και τεράστιες ευκαιρίες. Εάν είστε ανήσυχοι φορώντας ρούχα που έχουν χρησιμοποιηθεί τότε να πάρετε είδη σπιτιού, βιβλία, DVD και έτσι θα σώσετε εύκολα χρήματα.

9. Ημέρα ταινίας

Αν θέλετε να δείτε την τελευταία κωμωδία, δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε μέχρι το Σαββατοκύριακο και να πληρώσετε ακριβό εισιτήριο ενώ μια μέρα την εβδομάδα είναι μειωμένο . Φυσικά και θέατρα έχουν ακόμη καλύτερες τιμές για ορισμένες ημέρες και ώρες απλά ενημερωθείτε!

10. Μείνετε σπίτι

Μείνετε στο σπίτι , μαγειρέψτε περισσότερα γεύματα στο σπίτι ως ένας άλλος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσκαλέστε τους φίλου σας και περάστε υπέροχα και χωρίς να ξοδέψετε

Υπάρχουν πολλοί ανώδυνοι και εύκολοι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα. Μπορείτε να κάνετε πολλά από αυτά χωρίς να αλλάξετε τη ζωή σας σε όλα - μόνο μερικές από τις καθημερινές σας συνήθειες!
Twitter Bird Gadget