Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Καλαμάτα: Πέντε μήνες φυλακή για το αλεύρωμα των πολιτικών


Καλαμάτα: Πέντε μήνες φυλακή για το αλεύρωμα των πολιτικών : Ένοχη έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας τη δημοτική υπάλληλο, η οποία κατά τη διάρκεια της λιτανείας της Υπαπαντής, στις 2 Φεβρουαρίου, πέταξε αλεύρι στους πολιτικούς
Ένοχη έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας τη δημοτική υπάλληλο, η οποία κατά τη διάρκεια της λιτανείας της Υπαπαντής, στις 2 Φεβρουαρίου, πέταξε αλεύρι στους πολιτικούς που μετείχαν στην πομπή.

Στην κατηγορούμενη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 μηνών με αναστολή, με αιτιολογία τον ενδεχόμενο δόλο, όπως έγραψε το  mesiniaportal.gr.

Η κατηγορουμένη ισχυρίστηκε ότι η πράξη της δεν είχε ως στόχο τα πρόσωπα της τοπικής Αυτοδιοίκησης για το λόγο αυτό τους ζήτησε και δημόσια συγνώμη. Διευκρίνισε επίσης πως το «αλεύρωμα» προοριζόταν για τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον Αναπληρωτή –τότε- Υπουργό Άμυνας κ. Γεωργίου.

Στο ακροατήριο βρίσκονταν εκατοντάδες πολίτες, οι οποίοι όταν άκουσαν την ετυμηγορία αντέδρασαν, εκφράζοντας παράπονά κατά της έδρας και κατά της Κυβέρνησης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν σήμερα δικάσατε έναν, αύριο θα δικάζετε εκατό».
Twitter Bird Gadget