Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μασάδο στον Άρη

Ο Μανουέλ Μασάδο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Άρη για τους επόμενους έξι μήνες, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Δείτε λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Και με την βούλα προπονητής του Άρη είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Μανουέλ Μασάδο. Ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός Μανουέλ Μασάδο υπέγραψε το μεσημέρι της Δευτέρας το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης όπως και οι δύο άμεσοι συνεργάτες του.

Ο λόγος για τον βοηθό προπονητή Μπαζίλιο Φερνάντες Μάρκες αλλά και για τον γυμναστή Ζοζέ Αουγκούστο Αραούζο με όλους να πιάνουνε και επίσημα δουλειά από σήμερα.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Πορτογάλο τεχνικό Manuel António Marques Machado ως το τέλος της σεζόν και με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο. Ο νέος τεχνικός του ΑΡΗ ολοκλήρωσε και το τυπικό μέρος της συμφωνίας με τις υπογραφές των συμβολαίων.

Αντίστοιχα το ίδιο συνέβη και με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Ο  βοηθός προπονητή Μπαζίλιο Φερνάντες Μάρκες και ο γυμναστής Ζοζέ Αουγκούστο Αραούζο θα είναι οι δύο άμεσοι συνεργάτες του κ. Μασάδο", ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Υπενθυμίζεται πως ο Μασάδο είχε παρακολουθήσει τα δύο τελευταία παιχνίδια του Άρη στην Αθήνα με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου την Πέμπτη για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος και χθες για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μάλιστα ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός είχε μιλήσει για πρώτη φορά στους ποδοσφαιριστές του Άρη στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στις βοηθητικές αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Με το περιεχόμενο αυτής έδωσε ουσιαστικά το σύνθημα αντεπίθεσης με στόχο την κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στο φετινό μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League και συνάμα σε εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου και ακολούθως την παρακολούθησε.

Όσο για το ντεμπούτο του αυτό πρόκειται να γίνει μεθαύριο Τετάρτη στον εξ αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά θέλοντας να το συνδυάσει με επιστροφή στις νίκες.

                                                            ΠΗΓΗ:  www.sport24.gr 

Twitter Bird Gadget