Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Μήνυμα Πιλάβιο για νόμο Γερουλάνου

Εναντίον του νέου αθλητικού νόμου του Γερουλάνου τάχθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος. Διαβάστε τι είπε στην κοπή πίτας της ΕΠΣ Αθηνών.

Ανοικτά καταφέρθηκε εναντίον του νέου αθλητικού νόμου που έχει έτοιμο ο Υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Με την στάση του αυτή, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δημιουργεί τριγμούς ενόψει και της αυριανής (Τρίτη) συνάντησης του ιδίου και εκπροσώπων της Σούπερ Λίγκας και της Football League με τον Πάνο Μπιτσαξή στη ΓΓΑ.

Συγκεκριμένα, στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣ Αθηνών στη "Μεγάλη Βρετάνια", ο Σοφοκλής Πιλάβιος ρωτήθηκε για τη στάση της Ομοσπονδίας αναφορικά με το νομοσχέδιο του Παύλου Γερουλάνου, λέγοντας, χαρακτηριστικά:

"Το ποδόσφαιρο βάλλεται από όλους, με τελευταίο δείγμα τον νόμο, τον οποίο βλέπω να εισάγεται στη Βουλή. Περιέχει πολλά στοιχεία που είναι κατά του αυτοδιοίκητου της Ομοσπονδίας. Αυτό δεν θα το δεχτεί η ΕΠΟ, δεν θα γίνουν δεκτά ορισμένα άρθρα που θίγουν το αυτοδιοίκητο" απάντησε ο Πιλάβιος...

                                                                         ΠΗΓΗ: www.sport24.gr 

Twitter Bird Gadget