Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Οι επιπτώσεις της μη αδειοδότησης στο ρόστερ του Άρη

Βάσει της απόφασης της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ και τη μη εξασφάλιση της αδειοδότησης, ο Άρης δεν μπορεί να πραγματοποιήσει ούτε μεταγραφές ποδοσφαιριστών άνω των 22 ετών, ούτε ανανεώσεις ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν (εκτός βέβαια αν αλλάξει κάτι στο αυριανό Δ.Σ. της Ομοσπονδίας), με αποτέλεσμα τα κουκιά στο ρόστερ να είναι… μετρημένα!
Πρίττας, Ακόστα, Λαζαρίδης, Σηφάκης, Μίσελ, Ντίκο και Σολτάνι έτσι μένουν ελεύθεροι, αν και από αυτούς μόνο στην περίπτωση Ακόστα υπήρχαν πιθανότητες ανανέωσης αφού ο μεν Πρίττας ήταν ήδη μια ανάσα από την πόρτα της… εξόδου και ο δε Λαζαρίδης ο οποίος είχε εκφράσει εξ αρχής την επιθυμία να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, φέρεται να έχει κλείσει στον Ατρόμητο.
Με την παραπάνω λίστα «φλερτάρουν» επικίνδυνα και οι Κατίδης, Φατί, Σανκαρέ, που μπορεί να δεσμεύονται με συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, ωστόσο έχουν καταθέσει προσφυγές, με τις οποίες ζητούν εκτός από χρήματα και την ελευθερία τους. Του Κατίδη εφόσον αποδειχθεί τελικά καταχρηστική θα σημάνει και την παραμονή του νεαρού άσου, ωστόσο με τα νέα δεδομένα οι άλλοι δυο δεν αποκλείεται να επανεργοποιήσουν τις προσφυγές τους και να αποτελέσουν παρελθόν.
Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Άρη δεσμεύονται με συμβόλαια που δεν εκπνέουν και εφόσον βέβαια το επιθυμούν και οι ίδιοι θα παραμείνουν στην ομάδα, ωστόσο σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί πως στην πλειοψηφία τους έχουν δικαίωμα προσφυγής που αυτομάτως θα σημάνει και την ελευθερία τους από τη στιγμή που τα ταμεία του συλλόγου είναι άδεια!
Αναλυτικά το ρόστερ των «κίτρινων» με τα μέχρι στιγμής δεδομένα:
Τερματοφύλακες: Βελλίδης, Διούδης, Γιακούποβιτς (έχει ζητήσει να φύγει)
Αμυντικοί: Παπαζαχαρίας, Γιαννίτσης, Κοτσώνης, Νέτο (έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει).
Μέσοι: Παπαστεριανός, Καπετάνος. Καζναφέρης, Ουμπίντες, Κατίδης (εφόσον αποδειχθεί καταχρηστική η προσφυγή του), Τσουκάνης, Γκαρσία.
Επιθετικοί: Καστίγιο (απίθανο να μείνει με συμβόλαιο 550.000 ευρώ), Τριανταφυλλάκος, Γιαννιώτας (το συμβόλαιό του προβλέπει ρήτρα 150.000 ευρώ), Κανούλας
Τέλος, θα επιστρέψουν οι δανεικοί Οικονομόπουλος, Αγγελούδης
                                                   ΠΗΓΗ: www.onsports.gr    ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ  
Twitter Bird Gadget