Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Θεοδωρίδης: "Σκάνδαλο η αδειοδότηση του Παναθηναϊκού"

Ξεσπάθωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού. Για διπλό σκάνδαλο κάνουν λόγο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τι λένε για Πιλάβιο και Σπανουδάκη.

"Είναι λυπηρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνονται τέτοιες διακρίσεις πάντα υπέρ μιας ομάδας. Οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον ΠΑΟ ας βάλουν επιτέλους το χέρι στην τσέπη και ας μην προσπαθούν να γλιτώσουν με φακέλους φαντάσματα και με νομικά τερτίπια.

Δεν μπορεί σε αυτή τη χώρα να την πληρώνει πάντα ο νοικοκύρης. Εμείς δηλαδή γιατί παρουσιάσαμε υποδειγματικό φάκελο στην ΕΠΟ; Γιατί να ξεκινάμε από την ίδια ευθεία με αυτούς που καταστρατήγησαν τους κανονισμούς; Οι κύριοι της ΕΠΟ απέτυχαν παταγωδώς και κακώς είναι σήμερα στις θέσεις.
Απορώ με τους παράγοντες των άλλων ομάδων που βλέπουν αυτό το σκάνδαλο να εξελίσσεται και διατηρούν την ηρεμία τους. Εμείς θέλουμε όλες οι ομάδες να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο από τις αρχές. Και αφού αδειοδοτήθηκε ο ΠΑΟ, για ποιο λόγο να μην πάρουν άδεια και οι υπόλοιπες ομάδες;".
Διπλό σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Όπως αναφέρουν "κύκλοι" της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό είναι διπλό!
Πρώτον υποστηρίζουν ότι ήταν παράτυπη η αδειοδότηση των πρασίνων. "Για όλες τις άλλες μικρομεσαίες ομάδες ο πέλεκυς ήταν βαρύς, αλλά για τον Παναθηναϊκό η κατάφωρη παράβαση των κανονισμών, αφού τακτοποίησε (αν τελικά τις έχει τακτοποιήσει) μόλις χθες, τις υποχρεώσεις που όλες οι άλλες αδειοδοτημένες ΠΑΕ είχαν τακτοποιήσει ήδη προ διμήνου, όπως ξεκάθαρα ορίζει η UEFA, κοστολογήθηκε μόλις 5,000 ευρώ", τονίζουν.
Δεύτερον κάνουν λόγο για παιδιά και αποπαίδια του ΟΠΑΠ. " Στις άλλες 6 ομάδες δεν δόθηκε καν η ευκαιρία που απλόχερα παρείχε ο ΟΠΑΠ στον Παναθηναϊκό. Να προεισπράξουν δηλαδή τις χορηγίες τους για του χρόνου ώστε να  εξοφλήσουν και αυτές. Πως προεισέπραξαν από τον ΟΠΑΠ οι κύριοι του ΠΑΟ και με ποιες εγγυήσεις; Και αν αύριο καταρρεύσει η ΠΑΕ ΠΑΟ πώς θα καλύψει τη ζημιά στους μετόχους του ο εισηγμένος στο χρηματιστήριο ΟΠΑΠ;", αναρωτιούνται.
Και καταλήγουν τονίζοντας πως "εάν είχαν λίγη τσίπα, τόσο ο κύριος Πιλάβιος όσο και ο κύριος Σπανουδάκης του ΟΠΑΠ θα έπρεπε να είχαν ήδη παραιτηθεί".
                                         ΠΗΓΗ:  www.sport24.gr           ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ    
 
Twitter Bird Gadget