Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Καλλιθέα - Δόξα Δράμας 0-1

Σε ένα κακό παιχνίδι η Δόξα Δράμας πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση χάρη σε ένα αυτογκόλ της Καλλιθέας στο 85ο λεπτό.

Γήπεδο: Γρ. Λαμπράκης
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Χειβιδόπουλος (Αργολίδας), Πασχάλης (Ηπείρου)
Καιρός: Συννεφιά

Καλλιθεά (Γούτης): Κατσούλης, Ρουσάκης, Ντιαλό (Ντακόλ 61'), Μιχαλόπουλος, Κατσίκης, Σταύρου, Πριπου, Κάλτσας (Φουντουκίδης 85'), Ηρακλής, Βιδάλης, Αρκούδας.

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Κούμπρογλου, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης, Αραβίδης, Κανακούδης, Λίμα (Λεάντρο 47'), Σικαλιάς, Αγγελούδης (Άντερσον 61'), Αμπουμπακαρί.

Σκόρερ: Αυτογκόλ με τον Ρουσάκη στο 85'

 

Κακό πρώτο μέρος


Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και οι φάσεις ήταν ελάχιστες, καθώς τα πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και το γεγονός πως η Καλλιθέα είχε κλειστεί και έπαιζε με αντεπιθέσεις δεν μας έδωσε άλλες ελπίδες.

Πρώτη φάση στο ματς στο 27ο λεπτό με τον Κατσικογιάννη, ο οποίος βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή και έκανε ένα δυνατό σουτ, όμως ο Σέρεμετ με διπλή προσπάθεια μάζεψε τη μπάλα.

Την ίδια τύχη είχε και ένα σουτ του Αραβίδη, με τον έμπειρο πορτιέρο να μπλοκάρει. Η απάντηση της Καλλιθέας ήρθε στο 35' με τον Ρουσάκη που έκανε επίσης ένα σουτ με τη μπάλα να περνάει άουτ.

 

Λίγες φάσεις και πάλι...


Το σκηνικό δεν άλλαξε και στην επανάληψη με τους γηπεδούχους ωστόσο να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να έχουν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος.

Μάλιστα στο 68ο λεπτό θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Ντακόλ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σέρεμετ, όταν και βρέθηκε απέναντι του, με τον έμπειρο κίπερ να πέφτει και να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. 

Αυτογκόλ...

Τελικά ο μόνος τρόπος για να δούμε ένα γκολ ήταν με... αυτογκόλ, το οποίο πέτυχε ο Ρουσάκης μετά από άστοχη έξοδο του Κατσούλη στο 85ο λεπτό.

Μετά από σέντρα ο Κατσούλης βγήκε από τα δοκάρια του και έχασε τη μπάλα, αυτή κόντραρε σε 2-3 αμυντικούς, με τον Ρουσάκη να την ακουμπάει τελευταίος, και κατέληξε στην εστία της Καλλιθέας.

                                                       ΠΗΓΗ:www.sport24.gr 
Twitter Bird Gadget