Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Πλατανιάς - Κέρκυρα 0-3

Εύκολο έργο είχε η Κέρκυρα στο Μάλεμε, καθώς νίκησε με 3-0 τον Πλατανιά και προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Κέρκυρα υποχρέωσε τον Πλατανιά στην πρώτη του φετινή ήττα, καθώς νίκησε με 3-0 μέσα στο Μάλεμε και πήρε εύκολα το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι γηπεδούχοι ήταν μαχητικοί και θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ νωρίς, αλλά οι Φαίακες ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, "καθάρισαν" το ματς.

Ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Μάλεμε
Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Ελευθερίου (Αθηνών), Τουμπακάρης (Αθηνών)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος (80' Τσοντάκης), Μαραγκουδάκης, Ντράμι (62' Μαρτσάκης), Κουρτεσιώτης, Γκονσάλες, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Ραπτάκης, Θεοδωρέλης, Μανουσάκης
ΚΕΡΚΥΡΑ (Γκράθια): Αναστασόπουλος, Μαϊστόροβιτς (79' Βιόπουλος), Γκουστάβο (64' Μίχος), Γραμμόζης (58' Παρασκευαΐδης), Σακελλαρίου, Βέντσελ, Καλαντζής, Γιάντσης, Μπάρκογλου, Μαζνόφ, Χάμπλε
Σκόρερ: 33' Γιάντσης, 41' πέν., 52' Μπάρκογλου
Κίτρινες κάρτες: Παληγεώργος, Ντράμι, Ναζλίδης / Γραμμόζης, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς

Ανασκόπηση αγώνα


Οι γηπεδούχοι, σε ένα ακόμα παιχνίδι, ξεκίνησαν πολύ καλά κι έχασαν καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τους Μιρτσέτα και Ναζλίδη.

Ωστόσο, οι Φαίακες ανέβασαν την απόδοσή τους μετά το 20λεπτο, με συνέπεια να φτάσουν πρώτοι στο γκολ στο 33ο λεπτό, όταν ο Γιάντσης δοκίμασε ένα σουτ, ο Λαζαρίδης απέκρουσε, αλλά ο επιθετικός της Κέρκυρας πήρε το... ριμπάουντ κι έγραψε το 0-1.

Στο 41ο λεπτό, η Κέρκυρα "καθάρισε" το ματς, καθώς ο Ντράμι έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Καλογερόπουλος έδειξε σωστά το σημείο του πέναλτι, απ' όπου ο Μπάρκογλου δεν αστόχησε, κάνοντας το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πλατανιάς μπήκε και πάλι δυνατά, αλλά το γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 52ο λεπτό ο Γκονσάλες έκανε λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Χάμπλε πάσαρε στον Μπάρκογλου, που σούταρε και αφού η μπάλα κόντραρε στον Θεοδωρέλη, κατέληξε στα δίχτυα για το 0-3.

Η χανιώτικη ομάδα δεν αποθαρρύνθηκε από το βαρύ σκορ και στο 20λεπτο που ακολούθησε, έφτασε τουλάχιστον τρεις φορές κοντά στο γκολ, με τους Μιρτσέτα και Μανουσάκη.

Τελικά το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο άλλο γκολ και η Κέρκυρα θα βρίσκεται στην κλήρωση της Παρασκευής (23/12) για τη φάση των "16".

Πού κρίθηκε το παιχνίδι


Στην αποτελεσματικότητα της Κέρκυρας, που μετά το πρώτο 20λεπτο ανέβασε την απόδοσή της και μέσα σε 8 λεπτά κατάφερε να πετύχει δύο γκολ.

                                                    ΠΗΓΗ:www.sport24.gr 

Twitter Bird Gadget