Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Όφη-Πλατανιάς 0-0

Για τρίτο παιχνίδι, ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να... ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα και έμεινε στο 0-0 με τον Πλατανιά, που πήρε την τρίτη του ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Πως ξεκίνησαν
Για τον ΟΦΗ ο Δασκαλάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Μπουρμπος, ο Μιλιάζες αριστερά και στο κέντρο οι Ζβασίγια, Τριποτσέρης. Στον άξονα, ήταν ο Μακρής, με τους Βερόν, και Κάλαϊτζιτς μπροστά του. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε και πάλι ο Περογαμβράκης, με τους Ζε Εντουάρντο και Γκαλέτι στα φτερά.
Ο Πλατανιάς ξεκίνησε με τον Γιωργαλλίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Φερνάντες και Δημήτρη σε δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ κεντρικό δίδυμο ήταν ο Ιντζίδης με τον Φαΐσκα. Τέτε και Σιώπης στον άξονα και τον Γουνδουλάκη σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στο δεξί άκρο της επίθεσης έπαιξε ο Μπέλιτς, στο αριστερό Ναζλίδης, ενώ στην κορυφή ήταν ο Τόρες.
Καλύτερος ο ΟΦΗ
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο, καθώς είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του κέντρου, χωρίς όμως να μπορούν να μετουσιώσουν αυτή την υπεροχή. Η έλλειψη σέντερ φορ ήταν και πάλι αισθητή, καθώς ο Νιμανί έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο τραυματίας Παπάζογλου, με τον Περογαμβράκη να αναγκάζεται να καλύψει και πάλι στην θέση.
Από την μεριά του, ο Πλατανιάς έδειξε διαβασμένος καλά, αφού δεν ανοίχτηκε, γνωρίζοντας πως έτσι μπορεί να εξουδετερώσει τα... όπλα των γηπεδούχων. Έτσι, η ομάδα από τα Χανιά περίμενε να χτυπήσει στην κόντρα, με τον Ουζουνίδη να κάνει αρκετά συχνά αλλαγές στην τριπλέτα της επίθεσης, με στόχο να μπερδέψει τους αντίπαλους αμυντικούς.
Λίγες οι φάσεις
Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 9' και ήταν για τον ΟΦΗ, με τον Περογαμβράκη να παίρνει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει, αφού η μπάλα δε του έκανε το χατήρι και πέρασε ελάχιστα άουτ. Η απάντηση άργησε, αλλά ήρθε στο 36' με τον Ναζλίδη να στοπάρει όμορφα την μπάλα έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, όμως το σουτ του δεν ήταν καλό και πέρασε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και πάλι το σουτ του ίδιου 4' λεπτά αργότερα, όταν δοκίμασε να αιφνιδιάσει τον Δασκαλάκη, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Τα ίδια και στο δεύτερο
Στην επανάληψη, το μοτίβο της αναμέτρησης ήταν παρόμοιο, αφού οι γηπεδούχοι πίεζαν και πάλι, χωρίς όμως να μπορούν να φτάσουν με αξιώσει την αντίπαλη εστία. Όχι στα πρώτα 15 λεπτά τουλάχιστον, καθώς στο 60' ο Περογαμβράκης είχε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στην επανάληψη, όμως ο Γεωργαλλής πραγματοποίησε μία πολύ εντυπωσιακή επέμβαση στην κεφαλιά του και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Ήρωας ο Γιωραλλίδης
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ΟΦΗ έφτασε και πάλι πολύ κοντά στο να σκοράρει, με τον Ζε Εντουάρντο να χάνει μία ευκαιρία από αυτές που... δε χάνονται. Ο Γκαλέτι έβγαλε μία φοβερή σέντρα, βρίσκοντας τον συμπαίκτη του αμαρκάριστο μέσα στην μικρή περιοχή του Πλατανιά, όμως αυτός κατάφερε να νικηθεί από τον Γεωργαλλή, που πραγματοποίησε μία ανεπανάληπτη απόκρουση!
Σταδιακά, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, ο Πλατανιάς προσπάθησε να κρατήσει τον ένα βαθμό, οπισθοχώρησε και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κούραση που έβγαλαν οι παίκτες των γηπεδούχων. Έτσι, το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί τον Πλατανιά και προβληματίζει τον ΟΦΗ, που είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει σκοράρει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.
                                                        Πηγή: www.gazzetta.gr
Twitter Bird Gadget