Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Νέος προπονητής της Βέροιας ο Κάανεν

Ο Τον Κάανεν αφού συζήτησε και τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με την διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αφού συζήτησε και τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με την διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια ο Τον Κάανεν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο Ολλανδός προπονητής υπέγραψε για ένα χρόνο συμβόλαιο με την Βέροια και θα μεταβεί στην πατρίδα του για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της εγκατάστασής του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.
 
Ο Κάανεν το βράδυ του Σαββάτου είχε βρεθεί στις κερκίδες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όπου και παρακολούθησε το 1-1 της «Βασίλισσας του βορρά» στο παιχνίδι της με τον Παναθηναϊκό.
Ακολούθως χθες τσέκαρε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ομάδας και σήμερα ο Ολλανδός τεχνικός συζήτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με την διοίκηση της ΠΑΕ.
Αύριο θα επιστρέψει στην πατρίδα του και από την Πέμπτη αναμένεται να πιάσει δουλειά κάνοντας την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.
Ο Κάανεν θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι που ακολουθεί μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος, για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας, με τον ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.
Παιχνίδι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League που θα έχει το ιδιαίτερο της ολλανδικής μονομαχίας στους δύο πάγκους δεδομένης της παρουσίας του Χουμπ Στέφενς στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.
Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροιας μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας της με τον Κάανεν αναμένεται να ανακοινώσει και δύο ακόμη μεταγραφές και πιο συγκεκριμένα έναν αμυντικό και έναν έμπειρο ξένο επιθετικό.
                                                               Πηγή: www.sport24.gr
 
Twitter Bird Gadget