Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα

Δυόμιση μήνες μετά την τελευταία επίσημη μεταξύ τους αναμέτρηση στα πλέι οφ, Αστέρας και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με νέο πρόσωπο.
Και οι δύο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους και στο φιλικό που έδωσαν στο Καρπενήσι, ο ΠΑΣ είχε νικήσει 2-0, χωρίς τότε καμία να είναι σε καλή κατάσταση. Όμως τώρα καλούνται και οι δύο να ξεκινήσουν με το δεξί το νέο πρωτάθλημα.
Τα πρώτα δείγματα του Αστέρα στα δύο ματς με τη Ραπίντ ήταν αρκετά θετικά, με τον Σάκη Τσιώλη να έχει εκμεταλλευτεί τον χρόνο για να διορθώσει τα όποια λάθη. Ωστόσο οι Αρκάδες θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη το πρωτάθλημα, παρά τα προβλήματα. Οι Μπαρτολίνι και Κουρμπέλης είναι τραυματίες, ενώ ο Χουάνμα τιμωρημένος από πέρυσι.
Η αποστολή του Αστέρα
Γεωργακόπουλος, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Πιπίνης, Ζαραδούκας, Γκόιαν, Λισγάρας, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Σέτι, Κάφα, Ναβάρο, Βελισσάρης, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Μπαράλες, Μπακασέτας και Καράσκο.
Ο ΠΑΣ με νέο προπονητή τον Σάββα Παντελίδη θέλει να εκμεταλλευτεί την περσινή... κληρονομιά και να κάνει ανάλογη πορεία. Προβλήματα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο του «Άγιαξ του Ηπείρου» και στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη.
Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα
Βελίδης, Αμπάρης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας, Ρουμπουλάκου, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Κεϊτά, Λίλα, Βίλα, Τσάβες, Κρητικός, Κοροβέσης, Ίλιτς και Γιάκος.

                                                     Πηγή: www.onsports.gr
Twitter Bird Gadget