Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΟΦΗ – Πανιώνιος

Ο ανανεωμένος ΟΦΗ υποδέχεται τον Πανιώνιο με τον ενθουσιασμό να είναι άκρατος στο στρατόπεδο των Κρητικών.
Μεγάλες είναι οι βλέψεις για τον ΟΦΗ της νέας σεζόν. Μπορεί επίσημα ο στόχος να είναι η παραμονή, ωστόσο σίγουρα οι άνθρωποι του συλλόγου μετά τις εντυπωσιακές κινήσεις που έγιναν στο μεταγραφικό παζάρι, στοχεύουν σε κάτι ψηλότερο.
Η ομάδα της Κρήτης καλείται από την πρεμιέρα να δείξει πως είναι ικανή για μεγάλα πράγματα όπου στο «Γεντί Κουλέ» υποδέχεται τον Πανιώνιο με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης.
Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει καταστρώσει τα πλάνα του, στα οποία δεν υπολογίζονται τραυματίες Παπάζογλου, Μονιάκης, Κυζιρίδης, ο ανέτοιμος Λαμπρόπουλος και οι Μπανούσης, Γιαγκιόζης, Αγριμάκης.
Στην αποστολή για το ματς του ΟΦΗ, συμπεριλήφθηκαν οι: Δασκαλάκης, Φερναντέζ, Στάθης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Ζβαστίγια, Καλαϊτζιτς, Βερόν, Βιτώρος, Γκαλέτι, Ζε, Κουτσιανικούλης, Μακρής, Νιμανί, Όγιος, Περογαμβράκης, Ροβύθης, Τριποτσέρης και Φραγκουλάκης.
Με νεανική διάθεση μπαίνει στη φετινή σεζόν ο Πανιώνιος ο οποίος θέλει να έχει μία ήρεμη σεζόν χωρίς προβλήματα με τον υποβιβασμό. Πολλά θα κριθούν από το αν θα μπορέσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να αντέξουν την πίεση που παραδοσιακά υπάρχει στους Νεοσμυρνιώτες. Δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λεωνίδα Καμπάνταη ο Νίκος Παντελής για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς του Πανιωνίου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.
Ο έμπειρος επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ αντίθετα υπολογίζεται κανονικά ο Αραβίδης.
Στην αποστολή του Πανιωνίου συμμετέχουν οι: Γιαννακόπουλος, Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Λάσνικ, Ριβέρο, Κολοβός, Μπούζας, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Αραβίδης, Κούρος, Ντούνης, Μαρουκάκης, Καλτσάς, Πάνος και Λιόλιος.
                                                        Πηγή: www.onsports.gr

Twitter Bird Gadget