Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Απόλλων Σμύρνης – Άρης

Οι φίλοι του Απόλλωνα Σμύρνης έκαναν αρκετή υπομονή τα τελευταία χρόνια, ωστόσο σήμερα θα δουν ξανά την αγαπημένη τους ομάδας στην πρώτη κατηγορία, φιλοξενώντας τον Άρη στη Ριζούπολη.
Από τις ιστορικές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ο Απόλλωνας. Παρόλα αυτά, από το 2000 και μετά, όταν και υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, δεν είχε καταφέρει να βρεθεί ξανά στα… σαλόνια. Κάτι που συνέβη φέτος με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να θέλει να μείνει κιόλας στο προσκήνιο και να μην κάνει απλά μία επιστροφή… καταστροφή.
Στην πρώτη του αναμέτρηση ύστερα από 13 χρόνια στην κορυφαία κατηγορία φιλοξενεί τον Άρη με στόχο να φτάσει στη νίκη που θα του δώσει την ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κανακούδη, Ζουέλα, Μπάρκογλου και Αργυρόπουλου με τον τελευταίο να είναι τιμωρημένος από πέρυσι.
Στην 19μελή αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» συμμετέχουν οι: Άλβαρεζ, Μπλάζεκ, Βέρτζος, Γουμάγιας, Διαμάντης, Δεληζήσης, Καμαρά, Κόρμπος, Μίνγκας, Δημογιάννης, Παντελιάδης, Πετρόπουλος, Τζόρβας, Τσιλιγκίρης, Τσεμπερίδης, Τσοκάνης, Φαρινόλα, Γκουέλα και Χατζηζήσης.
Με καλή ψυχολογία πηγαίνει και ο Άρης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος καθώς οι στόχοι του είναι υψηλοί φέτος και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να έχει ανάλογες περιπέτειες με την περυσινή.
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν έχει στη διάθεσή του τον Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος «κουβαλάει» τιμωρία από την προηγούμενη χρονιά, με 20 παίκτες να είναι στην αποστολή του Άρη που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα.
Η αποστολή του Άρη: Έλσνερ, Ιμπέχ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης.
                                             Πηγή: www.onsports.gr
Twitter Bird Gadget