Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Μαντσίνι: «Φέργκι», εμείς είμαστε οι καλύτεροι…!

Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεκδικούν αύριο τον τίτλο της πρωταθλήτριας, στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, όμως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι υπογράμμισε από χθες ότι η δική του ομάδα είναι η καλύτερη στη φετινή σεζόν.
Ο Ιταλός τεχνικός ίσως και να επέλεξε τις συγκεκριμένες δηλώσεις, προκειμένου να αποφορτίσει τους παίκτες του για το αυριανό ματς του «Ετιχάντ» με την ΚΠΡ (παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό), όπου η νίκη θα δώσει αυτόματα τον τίτλο στους «πολίτες».
«Ο πρώτος είναι πάντα ο καλύτερος. Για έξι μήνες, όμως, παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Αγγλία. Είχαμε έναν δύσκολο μήνα και εκεί χάσαμε σημαντικούς βαθμούς. Ακόμη πάντως και αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά το ματς με την ΚΠΡ, πάλι θα είμαστε αυτοί που έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο», τόνισε ο Ιταλός.
Παράλληλα, φρόντισε να απαντήσει στις… ειρωνείες του Φέργκιουσον περί «ιταλικής νοοτροπίας» της Σίτι: «Συμφωνώ μαζί του. Είμαι Ιταλός και δεν μπορώ να αλλάξω τη φιλοσοφία μου. Αυτός είναι Σκωτσέζος και αποτελεί τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο. Συμφωνώ μαζί του…».

                                                     ΠΗΓΗ: www.premierleague.gr               ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ     
Twitter Bird Gadget