Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Νιουκάστλ-Νόριτς: Preview

Η Νιούκαστλ υποδέχεται τη Νόριτς στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Διαβάστε στο premierleague.gr το αναλυτικό preview του αγώνα.
(18:00) Νιούκαστλ – Νόριτς
Γήπεδο: ‘’Σεντ Τζέιμς Παρκ’’
*Α’ Γύρος: Νόριτς – Νιούκαστλ 4-2
Νιούκαστλ: Στάθηκε πολύ καλά στο ‘’Έμιρεϊτς’’ απέναντι στην Άρσεναλ το βράδυ της Δευτέρας, δέχθηκε όμως το γκολ της ήττας στην τελευταία φάση του αγώνα και ουσιαστικά αποχαιρέτησε τα όνειρα για 4άδα. Πήρε προβάδισμα στο 14’, αλλά η χαρά της δεν κράτησε παρά λίγα δευτερόλεπτα, μιας και ισοφαρίστηκε άμεσα από τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια οι ‘’καρακάξες’’, έφεραν το ματς στα μέτρα τους και μπόρεσαν να αποκρούσουν τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησε η Άρσεναλ.
Στο τέλος δέχθηκαν έντονη πίεση, που ως αποτέλεσμα είχε το γκολ από τον Βερμάλεν στο 95’. «Είναι δύσκολο να δεχθώ την ήττα. Νομίζω ότι δικαιούμασταν το βαθμό, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα. Ακολουθεί το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Νόριτς, το οποίο και πρέπει πάση θυσία να ξεπεράσουμε» δήλωσε απογοητευμένος ο Πάρντιου, που όμως έδωσε το σύνθημα και για τη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση.
Μόνο μακροχρόνια προβλήματα για τη Νιούκαστλ, η αποστολή είναι πλήρης σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια.
Νόριτς: Απέναντι στη Γουίγκαν ήταν η χειρότερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, θα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένη που πήρε έστω το βαθμό. Τα ‘’καναρίνια’’, πήραν προβάδισμα στο σκορ μόλις από το 10’, αλλά στη συνέχεια του παιχνιδιού εξαφανίστηκαν. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές, από τύχη γλίτωσε την ανατροπή. «Ήταν ένα από τα πιο σκληρά παιχνίδια. Πάντα πιστεύω ότι εάν βλέπεις ότι δεν μπορείς να νικήσεις ένα ματς, πρέπει να προσπαθήσεις για την ισοπαλία με όλες σου τις δυνάμεις» σχολίασε ο Λάμπερντ.
Στη 12η θέση της βαθμολογίας έχει βρεθεί η Νόριτς, με συγκομιδή 36 βαθμών. Μέτρια τα αποτελέσματα της στα εκτός έδρας, έχει μέχρι στιγμής 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες. Η παραμονή της, που αποτελούσε το μεγάλο στόχο, έχει εξασφαλιστεί εδώ και καιρό.
Δεν έχουν επισημανθεί σημαντικά προβλήματα, γεμάτη αναμένεται να είναι η αποστολή.

                                                                                     ΠΗΓΗ: www.premierleague.gr 
Twitter Bird Gadget