Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Λίβερπουλ-Στόουκ: Preview

Στο «Άνφιλντ» διεξάγεται ο τελευταίος χρονικά προημιτελικός του διημέρου για το Κύπελλο Αγγλίας. Η Λίβερπουλ με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Έβερτον, υποδέχεται την Στόουκ που θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη. Διαβάστε το preview του αγώνα.
(18:00) Λίβερπουλ – Στόουκ
Γήπεδο: «Άνφιλντ»
Λίβερπουλ: Την πήρε από το χέρι ο Στίβεν Τζέραρντ την Τρίτη και την οδήγησε σε μία ευρεία νίκη με 3-0 στο μισητό ντέρμπι με την Έβερτον. Όλα τα έκανε ο κάπτεν της ομάδας, αφού εκτός από τα τρία γκολ ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας και θύμισε τον παλιό καλό Τζέραρντ. Η Λίβερπουλ κατάφερε να φτάσει στη νίκη, μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα και πλέον συγκεντρώνεται στο Κύπελλο, που αποτελεί τον μεγάλο στόχο της σαιζόν, μετά και την κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Στον Νταλγκλίς αρέσει πολύ η συγκεκριμένη διοργάνωση και δεν πρόκειται αν προβεί σε αλλαγές. Εκτός θα είναι ο Άγγερ, και ο Τζόνσον.
Στόουκ: Δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει κόντρα στην Τσέλσι την περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε δίκαια με 1-0. Μία κόκκινη του Φούλερ στο 25′ της κόστισε πολύ, αφού αναγκάστηκε να κλειστεί από πολύ νωρίς στα καρέ της και να δέχεται το σφυροκόπημα της αντιπάλου. Δεν άντεξε στην πίεση της Τσέλσι και τελικά δέχθηκε το γκολ στο 68′. Θα πρέπει να είναι απόλυτα ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, αφού η Τσέλσι έχασε μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρει περισσότερα τέρματα. «Ήταν δύσκολο να παίξουμε με την Τσελσι 11 εναντίον 11. Πόσο μάλλον μετά την χαζή αποβολή του Φούλερ» τόνισε χαρακτηριστικά Πούλις. Αρέσκεται στα Κύπελλα και αναμένεται να παίξει με βασικούς. Εκτός μόνο ο κοκκινισμένος Φούλερ.

                                                                                ΠΗΓΗwww.premierleague.gr:  
Twitter Bird Gadget