Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Τσέλσι-Λέστερ: Preview

Μετά την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα βρει μπροστά της την Μπενφίκα, η Τσέλσι στρέφει την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις υποδεχόμενη τη Λέστερ με στόχο να εξασφαλίσει μία θέση στους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας. Διαβάστε το preview του αγώνα.
(16:05) Τσέλσι – Λέστερ
Γήπεδο: «Στάμφορντ Μπριτζ»
Τσέλσι: Πήρε τεράστια πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονε Λιγκ μεσοβδόμαδα απέναντι στην Νάπολι, αφού κατάφερε μετά από παράταση να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 του πρώτου ματς, με τη νίκη της με 4-1. Καταπληκτικός ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, αλλά και ο Τόρες που φαίνεται να βρίσκει τον εαυτό του μετά την φυγή του Βίλας Μπόας. Αυτή η επιτυχία αλλάζει τελείως τα δεδομένα την φετινή σεζόν, αφού στο δρόμο της ομάδας τώρα θα βρεθεί η βατή Μπενφίκα. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -4 από την τρίτη θέση, ενώ και το Κύπελλο είναι μέσα στους στόχους της ομάδας. Βέβαια ο Ντι Ματέο αναμένεται να κάνει αλλαγές στην βασική ενδεκάδα της ομάδας, αφού ακολουθεί το σούπερ ντέρμπι με την Σίτι μεσοβδόμαδα. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.
Λέστερ: Πήρε μεγάλη νίκη με 3-1 κόντρα στην Μπέρμιγχαμ την περασμένη αγωνιστική και μετά από καιρό απέδωσε καλό ποδόσφαιρο. Βρέθηκε να χάνει μόλις στο 20′ με 1-0, αλλά δεν αγχώθηκε και πίεσε την αντίπαλο. Κατάφερε στο 34′ να φτάσει στην ισοφάριση και με καλή εμφάνιση στην επανάληψη πέτυχε την απόλυτη ανατροπή. «Αν κρατήσουμε σε αυτά τα επίπεδα την απόδοσή μας, τότε έχουμε ελπίδα για τα πλέϊ οφ» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας, Πίρσον, ενώ συμπλήρωσε για την αναμέτρηση με την Τσέλσι: «Αν παίξουμε όπως και σήμερα, όλα μπορούν να συμβούν». Εκτός ο χαφ Κινγκ και ο χαφ Ντιρκινκγουότερ, αλλά θα παίξει λογικά ο μπακ Πελτιέρ και ο στόπερ Μιλς.

                                                                        ΠΗΓΗ:www.premierleague.gr  
Twitter Bird Gadget