Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Γουλβς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Preview

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί απέναντι στους Γουλβς, οι οποίοι τη φιλοξενούν στο «Μολινό» για την 29η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Φέργκιουσον θέλει τη νίκη για να αυξήσει τη διαφορά της από τη Σίτι, ενώ οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Διαβάστε το preview του αγώνα.
(15:30) Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γήπεδο: ‘’Μολινό’’
*Α’ Γύρος: Γιουνάιτεντ – Γουλβς 4-1
Γουλβς: Σε τραγική κατάσταση η Γουλβς, δεν πείθει ότι μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό στο τέλος της σαιζόν. Μετά τη συντριβή με 5-0 από τη Φούλαμ, ήρθε και η εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Μπλάκμπερν, για να δυσκολέψει ακόμα παραπάνω τη θέση της. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες της εμφανίσεις για φέτος, ίσως και τη χειρότερη. Έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της ομάδας, συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και στράφηκαν κατά της διοίκησης της ομάδας για την απόλυση του Μακ Κάρθι.
Μόλις μία νίκη στις πρόσφατες 14 αγωνιστικές και συνεχίζει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, απέχοντας ένα βαθμό από τη σωτηρία της.
Εκτός για ένα μήνα θα μείνει ο αμυντικός χαφ Χένρι, που έλειψε και από το προηγούμενο παιχνίδι.
Γιουνάιτεντ: Μία ομάδα με το όνομα και την ιστορία της Γιουνάιτεντ, είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, ο αποκλεισμός από το Europa League αποτελεί αναμφίβολα πλήγμα για την ομάδα, που το πάλεψε για την ανατροπή στην Ισπανία, αλλά ηττήθηκε από την ανώτερη Μπιλμπάο με 2-1. Πλέον όλο το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα, όπου απρόσμενα ανέκτησε την προηγούμενη αγωνιστική την κορυφή της βαθμολογίας μετά από 5 μήνες!
Δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Γουέστ Μπρομ και την κέρδισε με σχετική άνεση με 2-0 και με τα δύο γκολ να έρχονται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι από τον Ρούνι. Το απρόσμενο δώρο το πήρε από τη Σουόνσι, που κέρδισε τη συμπολίτισσα της Σίτι και έδωσε το δικαίωμα στο σύνολο του Φέργκιουσον να πιάσει εκ νέου την πρώτη θέση. «Δεν πρόκειται να αγχωθούμε στην κορυφή. Έχουμε βρεθεί τόσες φορές εκεί και είμαστε τόσο έμπειροι σ’ αυτό» ήταν τα λόγια από την πιο …αχρείαστη δήλωση της σαιζόν από τον Φέργκιουσον.
Πλην του μακροχρόνιου Βίντιτς, πολύ δύσκολα να προλάβει σήμερα και ο Νάνι. Εξάλλου ο Πορτογάλος δεν αγωνίστηκε ούτε την Πέμπτη στον επαναληπτικό με την Μπιλμπάο.

                                                                             ΠΗΓΗ:www.premierleague.gr   
Twitter Bird Gadget