Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Οι αλητείες των παικτών (και όχι μόνο) του Ολυμπιακού κατα των διαιτητών στην Ξάνθη. Όσα δεν έδειξε η τηλεόραση... (video)


Τα ερωτήματα που προκύπτουν από τα όσα ακούγονται στο βίντεο από τον αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια με τον Τοροσίδη που πρόσφατα κάποιοι του έδωσαν και το βραβείο ήθους. (VIDEO)
Προσοχή ακούγονται σκληρές βωμολοχίες.





Το -5 από την κορυφή προφανώς έχει κάνει πολλούς στον Πειραιά να χάσουν τον ύπνο τους και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την αντίδραση που είχαν μετά το ματς με την Ξάνθη.
Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δείτε ξεκάθαρα τον Βασίλη Τοροσίδη, τον Σάββα Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Μανιάτη και τον Μάρκο Πάντελιτς να στολίζουν με μπόλικα γαλλικά τον πρώτο βοηθό του παιχνιδιού στα Πηγάδια. Λίγο πριν το τέλος έρχεται και ο Τάσος Μητρόπουλος να ρίξει και εκείνος τα μπινελίκια του έτσι για να ξεσπάσει.
Τα ερωτήματα μετά από αυτά που αντικρίσαμε είναι πολλά:
1) Γιατί οι διαιτητές δεν έγραψαν τίποτα μετά στο φύλλο αγώνος;
2) Μετά από την δημοσιοποίηση αυτού του βίντεο θα κάνει κάποιος κάτι; Θα επέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας; Θα υπάρξει αντίδραση από την πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας;
3) Πέρα από τα μπινελίκια ακούγεται ξεκάθαρα ο Σάββας Θεοδωρίδης να λέει: "Αλλού ξέρετε να σηκώνεται τη σφυρίχτρα". Που εννοεί; Η Σούπερ Λίγκα και ο κ.  Μαρινάκης θα δείξουν την ίδια ευαισθησία με αυτή που έδειξαν στις δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα;
4) Σε ένα άλλο σημείο του βίντεο ο Σάββας Θεοδωρίδης ακούγεται να λέει: "Να φύγουμε από το πρωτάθλημα, να το πάρουν να ξεμπερδεύουμε". Τα σχόλια είναι περιττά.
Υ.Γ. Επειδή πρέπει να τα γράφουμε και όλα άξιος συγχαρητηρίων είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε που τραβάει τον Μανιάτη και τους υπόλοιπους μέσα στα αποδυτήρια παρά την ήττα της ομάδας του.
ΥΓ2. Μπράβο στους δημοσιογράφους που έδωσαν το βραβείο ήθους στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή... ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ

Twitter Bird Gadget