Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Σπάει ολα τα ρεκορ το Μαγικό!!



Μόλις εχθές το βράδυ το blog μας χάρη στη δκή σας στήριξη και συμμετοχή έσπασε το φράγμα των 100.000 προβολών σε έξι μόλις μήνες!!
Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους αλλά και πιο συνειδητοποιημένους και υπεύθυνους απένεντι σε εσάς, τους αναγνώστες μας οσον αφορά την ποιότητα της ενημέρωσης ή της χαλάρωσης και του γέλιου που παρέχουμε! Θεωρούμε το γεγονός σημαντικό κατόρθωμα με δεδομένο οτι δεν αποτελούμε ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων αλλά όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερες αναρτήσεις μας μια παρέα φίλων με κοινές ανησυχίες που αποφασίσαμε να τις μοιραστούμε "παραέξω"...
Επιδιώκουμε την επαφή με τους αναγνώστες, σας καλούμε να συνεχίσετε να συμμετέχετε στα γκαλοπ που κατά καιρούς διεξάγουμε και για άλλη μια φορά δηλώνουμε οτι είμαστε ανοιχτοί σε επικοινωνία: μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυματα ακόμη και για να διορθώσουμε κάτι που πιστεύετε οτι είναι λάθος.
Βάζουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους, βελτιωνόμαστε και συνεχίζουμε ακόμη δυναμικότερα! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας!

by EAGLE
Twitter Bird Gadget