Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Αποκαλυπτήρια της νέας McLaren (pics/videos)


 

Με τις καθιερωμένες εκφράσεις αισιοδοξίας για μία πετυχημένη σεζόν, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της McLaren. Το «MP4-27», που φιλοδοξεί να εκτοπίσει από την κορυφή της Formula 1 τη Red Bull, παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα παρουσία των δύο πιλότων της ομάδας, Λιούις Χάμιλτον και Τζένσον Μπάτον.

«Πιστεύω πως είναι το πιο βελτιωμένο εξωτερικά μονοθέσιο που είχαμε εδώ και καιρό. Ανυπομονώ να αρχίσουμε ξανά τη δράση», δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον για το μονοθέσιο, που παρότι μοιάζει με ένα εξελιγμένο μοντέλο του αντίστοιχου περσινού, έχει αρκετές διαφορές εξωτερικά, κυρίως στην πρόσοψη και πλευρικά.

Ο Λιούις Χάμιλτον εξέφρασε την ικανοποίηση για το γεγονός ότι το «MP4-27» έχει νέους καθρέφτες στα «φτερά». «Αλλάξαμε τους καθρέφτες λίγο κι ελπίζω να βλέπω καλύτερα φέτος. Ο Φελίπε θα είναι χαρούμενος γι’ αυτό», είπε χαριτολογώντας ο Χάμιλτον με αφορμή τα ατυχήματα που είχε με τον πιλότο της Ferrari.


Οι δοκιμές πριν την έναρξη της σεζόν θα αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα στην πίστα της Χερέθ στην Ισπανία. «Πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί. Ανυπομονώ να μπω στο νέο μονοθέσιο», δήλωσε ο Τζένσον Μπάτον, που φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κορυφή μετά το 2009.


Ο τεχνικός διευθυντής της McLaren, Πάντι Λόου, τόνισε με τη σειρά του: «Το μονοθέσιο μοιάζει πολύ εξωτερικά με το περσινό, αλλά υπάρχουν πολλές αλλαγές. Είναι πιο γρήγορο».



Twitter Bird Gadget