Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

"Καλά ξεκουμπίδια Καζίμ"


Ο τουρκικός Τύπος κεραυνοβολεί τον Καζίμ Ρίτσαρντς για τα κατορθώματά του και τονίζει πως η Γαλατά τον ξεφορτώθηκε. Διαβάστε τι γράφουν οι Τούρκοι.


Ιδιαίτερα καυστικό είναι το δημοσίευμα της "National Turk" για τον Καζίμ Ρίτσαρντς.

Το άρθρο της τουρκικής ιστοσελίδας έχει τίτλο: "Οι οπαδοί της Γαλατά απαλλάχτηκαν από τον Καζίμ", ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρει "Καλά ξεκουμπίδια...". Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Μέσα το κείμενο αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ο εκκεντρικός χαρακτήρας του και η εγωιστική συμπεριφορά του κατέστρεψαν την σχέση πατέρα-γιου που είχε με τον Φατίχ Τερίμ. Μέρα με την μέρα ο προπονητής της Γαλατά έχανε την υπομονή και την επιείκειά του προς τον Καζίμ, ο οποίος απομακρυνόταν συνεχώς από τα βασικά πλάνα της ομάδας.

"Απείθαρχος και ατομιστής, δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να καθιερωθεί στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ούτε με τη Φενέρ που τον έστειλε δανεικό στην Τουλούζ, ούτε με την Γαλατά στην οποία βρήκε μία ακόμη ευκαιρία, αλλά συνέχισε από το κακό στο χειρότερο. Είναι η κλασική περίπτωση ταλαντούχου και προβληματικού παίκτη, που το ταλέντο του ξεθωριάζει και ξεθωριάζει γρήγορα".

Το δούλεμα όμως δεν σταματά εκεί. Οι Τούρκοι ασχολούνται και με τον Ολυμπιακό. "Η επιτροπή μεταγραφών του Ολυμπιακού ήταν αυτή που πραγματικά απέτυχε στις εξετάσεις", είναι το σχόλιο της "National Turk". Όμως και η επιτροπή μεταγραφών των Τούρκων δεν τα πήγε καλύτερα αποκτώντας τον Ριέρα.. Αν και κάποιοι λένε ότι η Γαλατά με το να στείλει τον Καζίμ δανεικό στον Ολυμπιακό... μάλλον εκδικείται για την μεταγραφή του Ριέρα!

Twitter Bird Gadget