Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Έγινε η δίκη, "μικρή" νίκη της ΑΕΚ

Παρά τα όποια εμπόδια προσπάθησε να βάλει η πλευρά Ψωμιάδη, η εκπροσώπηση της ΑΕΚ βγήκε νικήτρια και η δίκη έγινε κανονικά. Απόφαση την ερχόμενη βδομάδα.

Οι προσπάθειες που έκανε η πλευρά Ψωμιάδη, προκειμένου να μην εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα, έπεσαν στο κενό. Ο δικηγορικός σύλλογος δεν έκανε δεκτό το αίτημά τους για ανάκληση της άδειας που είχε δοθεί στον Χάρη Οικονομόπουλο και το δικαστήριο ξεκίνησε κανονικά.

Μαζί με τα ισχυρά στοιχεία του ΣΔΟΕ που παρουσίασε ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, κ. Οικονομόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημητρέλος μίλησε στους δικαστές και τόνισε πόσο σημαντική είναι η απόφαση για το μέλλον του δικεφάλου.

Είναι κρίσιμο για την ΑΕΚ να τελεσιδικήσει η υπόθεση γιατί είναι πλέον ξεκάθαρα τα πράγματα. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει οξύ οικονομικό πρόβλημα και κινδυνεύει από την ΟΥΕΦΑ. Χρειαζόμαστε την απόφαση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε", δήλωσε ο νέος πρόεδρος του δικεφάλου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, δίνει ακόμα μια μικρή νίκη στην ΑΕΚ, επί των νομικών εκπροσώπων της οικογένειας Ψωμιάδη και πλέον, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, η κάθε πλευρά θα πρέπει να καταθέσει ένα υπόμνημα, μαζί με έναν μάρτυρα και εν συνεχεία να περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου.

                                                                          ΠΗΓΗ:www.sport24.gr    
Twitter Bird Gadget