Ο τεχνικός της Μίλαν ήθελε να... ξεφτιλίσει την Άρσεναλ, αφού στις δηλώσεις του μετά το ματς (4-0) με τους «κανονιέρηδες» εμφανίστηκε απογοητευμένος για το... χαμηλό σκορ!
Δεν του έφτασαν τα 4 γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του Αλέγκρι, καθώς όπως τόνισε μετά το ματς με την Άρσεναλ: «Είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες, ειδικά μετά το 4-0, που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με 6-0. Πρέπει να εκμεταλλεύεσαι όλες τις ευκαιρίες σου, ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς».
Παρά ταύτα, η νίκη με 4-0 εξακολουθεί να είναι ένα καλό σκορ που βάζει την Μίλαν με ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση του Champions League. Κάτι που καταλαβαίνει και ο Αλέγκρι, όμως θα ήθελε περισσότερα τέρματα για να μην υπάρχει αμφιβολία για την πρόκριση στην οκτάδα:  «Το αποτέλεσμα είναι καλό, αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερα να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ, προκειμένου να έχουμε εξασφαλίσει πέρα από κάθε αμφιβολία την πρόκριση. Τώρα θα πρέπει να σκοράρουμε στο Λονδίνο για να είμαστε πιο ήσυχοι».
Καταλήγοντας, ο προπονητής των «Ροσονέρι», ανέφερε: «Κάναμε σχεδόν το τέλειο παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι και είχαμε την απαραίτητη διάθεση. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι στην Ευρώπη και την Ιταλία για να κατακτήσουμε τους τίτλους που διεκδικούμε».

                                                                                          ΠΗΓΗ:  www.gazzetta.gr