Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς Αμπντούν στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Ο Αμπντούν δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και δεν βρίσκεται στην αποστολή για Θεσσαλονίκη. Ποιους άλλους άφησε εκτός ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι πόνοι στη μέση του Αμπντούν δεν υποχώρησαν τελικά, με αποτέλεσμα ούτε την Παρασκευή να προπονηθεί μαζί με την ομάδα και να μείνει εκτός αποστολής από το δύσκολο και κρίσιμο ματς στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η κατάσταση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού παρουσίασε βελτίωση, όμως δεν θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη. Μια λύση λιγότερη για τον Βαλβέρδε, που έχει όμως εναλλακτικές


Όχι, δεν αναφερόμαστε στον Φρανθίσκο Χαβίτο, αφού κι αυτός έμεινε εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους, αλλά στον Γιάννη Φετφατζίδη. Με την ομάδα δεν θα ταξιδέψει ούτε ο Φραν Γέστε παρά το γεγονός πως εδώ και αρκετές ημέρες προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Επίσης, ούτε σ' αυτό το ματς θα κάνει ντεμπούτο ο Γιάννης Ζαραδούκας, αφού δεν συμπεριλήφθηκε στην 18άδα, όπως και οι Γκρμπιτς, Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος και Φουστέρ. Όλοι οι εκτός αποστολής θα προπονηθούν το Σάββατο στις 10:30 το πρωί.

Αναλυτικά η αποστολή του Βαλβέρδε για Θεσσαλονίκη: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

                                                                    ΠΗΓΗwww.sport24.gr
Twitter Bird Gadget