Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ευκαιρία για συμπεράσματα με Δόξα

Χρήσιμα συμπεράσματα θα έχει την δυνατότητα να βγάλει ο Στεφάν Ντεμόλ στον φιλικό αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με την Δόξα Δράμας.

Η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για τον Στεφάν Ντεμόλ ενόψει της φιλικής αναμέτρησης του Σαββάτου (15:30) με την Δόξα Δράμας.

To πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων ανακοίνωσε την αποστολή. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ντάσιος, Τζάνης, Πατσατζόγλου, όπως και οι Κηπουρός, Ιωάννου, Βάντερσον και Βίλα, για λόγους ξεκούρασης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Φέγκρους, Ταμπάσης, Πάντος, Οικονόμου, Μπουζίντ, Κώτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Κεϊτά, Τζημόπουλος, Ανδράλας, Κυριάκος, Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Ζαϊρί, Μπεσέρα, Τσάνης, Σκούφαλης, Κουέβας και Μπακαγιόκο.

Παράλληλα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι η τιμή του εισιτηρίου για το αυριανό φιλικό ορίστηκε στα 10 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι η τιμή του εισιτηρίου για το αυριανό φιλικό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας που θα ξεκινήσει στις 15:30 ορίστηκε στα 10 ευρώ γενική είσοδος. Τα εκδοτήρια στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες" θα ανοίξουν δύο ώρες (13:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ υπενθυμίζει ότι για την αγορά ενός εισιτηρίου απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή της κάρτας φιλάθλου λόγω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου".

                                                 ΠΗΓΗ: www.sport24.gr
Twitter Bird Gadget