Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Δεν θα διαγράψουν τον Καμμένο από τη ΝΔ


Δεν θα διαγράψουν τον Καμμένο από τη ΝΔ
Για…  «ιμιτασιόν»  διαγραφή του Πάνου Καμμένου ετοιμάζονται στη ΝΔ, τουλάχιστον εάν περάσουν οι εισηγήσεις συνεργατών του προέδρου του  κόμματος να πέσει στα μαλακά ο συγκεκριμένος  βουλευτής, παρότι «αδειάζει» ευθέως την εντολή της ηγεσίας! Για την ακρίβεια, καλλιεργούν το έδαφος για διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ μόνο από την κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά όχι και από το κόμμα. Στόχος μετά από λίγους μήνες να επανέλθει  στην κοινοβουλευτική ομάδα…

Θεωρητικά, ρόλο σε κάτι τέτοιο  φέρεται  να έπαιξε η συνάντηση του Π. Καμμένου με τον πρόεδρο της ΝΔ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και η διαβεβαίωσή του ότι ακόμη και εάν διαγραφεί δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην παράταξη.

Κατ’ άλλους  βουλευτές όμως  τίθεται ζήτημα ίσης μεταχείρισης, από την στιγμή  που ο Σ. Χατζηγάκης διαγράφηκε και από τη ΝΔ, για μια δήλωσή του και ούτε καν για συγκεκριμένη ενέργειά του στη Βουλή (όπως η καταψήφιση κυβέρνησης ή νομοσχεδίου στο οποίο έχει τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας). Ίσως και γι’ αυτό δικαιολογήθηκε σήμερα  ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ κ.Τραγάκης  ότι  ο κ. Χατζηγάκης διαγράφηκε και από το κόμμα μετά τις δηλώσεις που έκανε εναντίον του κ. Σαμαρά στα ΜΜΕ για τη διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ και ότι οι δύο διαγραφές δεν έγιναν… «πακέτο».

Πονοκέφαλο στη ΝΔ προκαλούν πάντως οι τοποθετήσεις δύο ακόμη βουλευτών της ΝΔ από το βήμα της Βουλής: του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δ. Σταμάτη και του βουλευτή  Βοιωτίας Μ. Γιαννάκη,  που τόνισαν ότι θα ακούσουν πρώτα την ομιλία του αρχηγού τους στη Βουλή όπως και την καταληκτική ομιλία του κ. Παπαδήμου και μετά θα αποφασίσουν.
πηγη:Star.gr
Twitter Bird Gadget