Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

"Όχι" στην παραίτηση Τσιώλη από την διοίκηση

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ για την υπόθεση Τσιώλη λίγο πριν το καθοριστικό ραντεβού με την διοίκηση του Άρη.

Ο Σάκης Τσιώλης μπορεί να έχει δώσει την παραίτησή του στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης πριν από την σημερινή σύσκεψη ωστόσο εκείνη δείχνει να είναι αρνητική για ακόμη μία φορά.

Κι αυτό γιατί η νέα προφορική παραίτηση του Καρδιτσιώτη τεχνικού μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δεν ήταν η πρώτη τις τελευταίες μέρες.

Η λογική του Τσιώλη περί παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία του Άρη καλά κρατεί τις τελευταίες σχεδόν δύο εβδομάδες και φάνηκε ξεκάθαρα και με τα λεγόμενά του στις δύο τελευταίες Συνεντεύξεις Τύπου.

Τόσο μετά το τέλος του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου είχε υποστηρίξει για το μέλλον του ότι δεν στέκεται σε συμβόλαια όσο και χθες μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

«Σήμερα μιλάω για το παιχνίδι, αύριο θα συναντηθώ με τη διοίκηση. Δε θα μιλήσω τώρα για το μέλλον μου. Έχουμε άψογη συνεργασία με τη διοίκηση, θα μιλήσουμε, θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση και αυτό θα κάνουμε. Πάνω από όλα είναι ο Άρης».

Τάδε έφη χθες ο Τσιώλης ενώ ακολούθως σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλε για μία ακόμη φορά την παραίτησή του στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης που όμως δεν την έκανε αποδεκτή αρνούμενη να συζητήσει το οτιδήποτε.

Όπως ακριβώς επί του θέματος και μία εβδομάδα πριν όταν και είχανε βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και του είχε αποδείξει πως συνεχίζει να τον εμπιστεύεται διατηρώντας τον στην άκρη του πάγκου και για το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αυτό πλέον που απομένει να φανεί είναι τι θα γίνει στην σημερινή (31/10) συνάντηση που είναι να έχει ο Τσιώλης με την διοίκηση της ΠΑΕ στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης.

Μία συνάντηση την οποία προανήγγειλε στην Συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ μετά την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ κάνοντας λόγο για λήψη σωστής απόφασης.

Και μία συνάντηση που είναι να γίνει το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης δεδομένου ότι ο Τσιώλης επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή χθες τα μεσάνυχτα στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα αν και ήταν να μείνει στην πρωτεύουσα.

Σε αυτήν όπου είναι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του και όπως προκύπτει από το περιβάλλον του είναι να θέσει στην διοίκηση της ΠΑΕ εκ νέου την παραίτησή του που σύμφωνα με την χθεσινή της στάση δεν πρόκειται να την κάνει αποδεκτή.

Στην περίπτωση αυτή ο Τσιώλης θέλοντας και μη θα καθίσει στον πάγκο του Άρη και στο παιχνίδι του Σαββάτου (05/11, 19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» του οποίου ακολουθεί νέα διακοπή δύο εβδομάδων στο πρωτάθλημα της Super League.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι όσον αφορά τους υποψήφιους διαδόχους του φαίνεται να μην τίθεται θέμα του Δανού πρώην τεχνικού της ισπανικής Μαγιόρκα, Μίκαελ Λάουντρουπ, λόγω του υψηλού του κασέ όπως και επιστροφής του Αργεντινού πρώην τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Γκιγιέρμο Όγιος.

Κάτι που ίσχυσε εξ αρχής και στην περίπτωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς (!) με το που τέθηκε το όνομά του με αποτέλεσμα εκείνος που κερδίζει συνεχώς έδαφος να είναι ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Τσάβι Γκραθία.

                                                          ΠΗΓΗ:www.sport24.gr

Twitter Bird Gadget