Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Χαραλαμπίδης ανέλαβε την Καβάλα

Η Καβάλα ανακοίνωσε  την πρόσληψη του Απόστολου Χαραλαμπίδη ο οποίος γίνεται ο τρίτος φετινός προπονητής της ομάδας, πριν ακόμη αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League.
Όλα τα ρεκόρ πάει να σπάσει η Καβάλα η οποία πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League ανακοίνωσε τον νέο της τεχνικό ο οποίος είναι ο τρίτος!
Αρχικά προπονητής ήταν ο Γιάννης Τοπαλίδης, ο οποίος αποχώρησε και την θέση του πήρε ο Ντίτελμ Φέρνερ ο οποίος δεν "έβγαλε" ούτε μήνα και από την Πέμπτη (19/9) νέος προπονητής είναι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

H ανακοίνωση της Καβάλας αναφέρει:  "Ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους προπονητές Ντίτελμ Φέρνερ και Γιάννη Τζιφόπουλο τους οποίους και ευχαριστεί δημόσια για την μέχρι τώρα συνεργασία που υπήρξε στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
Παράλληλα κάνει γνωστή, την πρόσληψη του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη και του βοηθού του Αντώνιου Ανδρουλάκη. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι γεννημένος το 1970 και στην πλούσια επαγγελματική του έχει εργαστεί ως προπονητής".
                                                 Πηγή:  www.sport24.gr

Twitter Bird Gadget