Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Έτοιμη η Ξάνθη

Η Ξάνθη υποδέχεται τη Σταντάρ Λιέγης με το έργο της να είναι σίγουρα δυσκολότερο αναφορικά με τις αναμετρήσεις με τη Λίνφιλντ.
Με… σπόντα βρέθηκε στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Ξάνθη και η αλήθεια είναι πως δεν είχε την άνεση να προετοιμαστεί όπως θα ήθελε. Κάτι που φάνηκε από τον δεύτερο προκριματικό γύρο όπου απέναντι στη Λίνφιλντ μπορεί να πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, ωστόσο αυτό έγινε με αρκετά δύσκολο τρόπο.
Πλέον, απέναντί της θα βρει τη Σταντάρ Λιέγης από το Βέλγιο με το έργο της να είναι σαφώς δυσκολότερο καθώς η αντίπαλός της είναι ανωτέρου επιπέδου.  Ο Καρίμ Σολτάνι θα απουσιάσει από την πρώτη «μάχη». Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού και δεν κατάφερε να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου.
Από την πλευρά της, η Σταντάρ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Ρέικιαβικ με δύο νίκες με 3-1. Το πρωτάθλημα της χώρας της ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα όπου πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Μαλίν και έχει κάνει το απολυτο μέχρι στιγμής σε όλες της, τις επίσημες υποχρεώσεις.
                                                   Πηγή: www.onsports.gr
Twitter Bird Gadget