Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Για το πρώτο βήμα ο Αστέρας

Σε… ρυθμούς Ευρώπης κινούνται άπαντες στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (1/8) στις 21:30 οι Αρκάδες υποδέχονται την Ραπίντ Βιέννης.
Οι Πελοποννήσιοι, έπειτα από μερικούς μήνες… επιστρέφουν στις ευρωπαϊκής διοργανώσεις με στόχο, αυτή τη φορά να καταφέρουν να προκριθούν στους ομίλους του Europa League και να… στρωθεί το «σεντόνι» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο «Θ. Κολοκοτρώνης».
Πάθος και θέληση για την πρόκριση
Διάχυτη είναι η αισιοδοξία που επικρατεί στο «συγκρότημα» του Σάκη Τσιώλη για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην αυστριακή ομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε το… σύνθημα υποστηρίζοντας πως υπάρχει πάθος και θέληση στους Αρκάδες.
Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Ζαραδούκας, Γκόιαν, Λισγάρας, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Σέτι, Ουσέρο, Κάφα, Ναβάρο, Βελισσάρης, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Μπαράλες, Μπακασέτας, Χουάνμα.
Σεβασμός από Ραπίντ
Το πρώτο… εμπόδιο για τον Αστέρα είναι η αυστριακή Ραπίντ, η οποία βρίσκεται από την Τετάρτη στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Ο Μπάρισιτς εξέφρασε το σεβασμό του στους Πελοποννήσιους, ενώ η αποστολή ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο γήπεδο της ελληνικής ομάδας.
Η αποστολή της Ραπίντ Βιέννης: Νοβότα, Ράντλινγκερ, Μπέρεντ, Σράμελ, Σονλάιτνερ, Πάλα, Ντιμπόν, Ντενέρ, Χόφμαν, Πέτσος, Χόφμαν, Σάαμπ, Γκρόζουρεκ, Τριμέλ, Μπέργκσταλερ, Μπόσκοβιτς, Μπόιντ, Σάμπιτζερ.
                                                  Πηγή: www.onsports.gr
Twitter Bird Gadget