Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Με το δεξί η Τσέλσι στην νέα εποχή Μουρίνιο

Η Τσέλσι ήταν απολαυστική στο πρώτο ημίχρονο και με το 2-0 επί της Χαλ ξεκίνησε με το δεξί στη νέα Πρέμιερ Λιγκ. Φιλιά Μουρίνιο στην εξέδρα στην επιστροφή του μετά από έξι χρόνια. "Καθάρισε" ο Σολδάδο για Τότεναμ.

Ένα ημίχρονο επιθετικού (και θεαματικού) ποδοσφαίρου έφτανε και περίσσευε στην Τσέλσι για να στείλει δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα της νεοφώτιστης Χαλ και να πανηγυρίσει το τρίποντο στην πρεμιέρα του νέου αγγλικού πρωταθλήματος.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν άκρως συγκινημένος τη στιγμή που βγήκε από την καταπακτή και κάθησε στον πάγκο των Λονδρέζων μετά από έξι ολόκληρα χρόνια (έστειλε μάλιστα και φιλιά στους φιλάθλους που τον αποθέωσαν) και οι παίκτες του φρόντισαν να τον ικανοποιήσουν απόλυτα με την εμφάνισή τους.
Οι "μπλε" έπιασαν από το πρώτο λεπτό από το... λαιμό την ομάδα του Στιβ Μπρους και στα πρώτα 45 λεπτά σφυροκοπούσαν την εστία του ΜακΓκρέγκορ, με τον απολογισμό τους σε αυτό το διάστημα να είναι δύο γκολ, ένα χαμένο πέναλτι, αρκετές χαμένες ευκαιρίες και ακόμα περισσότερους όμορφους συνδυασμούς.
Ο ΜακΓκρέγκορ απέκρουσε στο 6' το πέναλτι του Λάμπαρντ (το είχε κάνει ο ίδιος ανατρέποντας τον Τόρες), όμως επτά λεπτά αργότερα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να αποτρέψει το μοιραίο.
 Γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας από τους γηπεδούχους, με τον Ντε Μπράουνε να βγάζει κάθετη πάσα στον Όσκαρ και εκείνος με πλασέ κάτω από το σώμα του τερματοφύλακα να κάνει το 1-0.
Το 2-0 για την Τσέλσι δεν άργησε να έρθει, με τον Λάμπαρντ να εκτελεί απευθείας φάουλ στο 25' από μακρινή απόσταση και τη μπάλα να καρφώνεται στο βάθος της εστίας της Χαλ (λανθασμένη εκτίμηση από τον ΜακΓκρέγκορ).
 Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Λονδρέζοι έβγαλαν το πόδι από το γκάζι και έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.
                                                   Πηγή: www.sport24.gr
Twitter Bird Gadget