Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Λίβερπουλ: Συμφωνία για Κυριάκο Παπαδόπουλο

Ένα βήμα από το να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος καθώς οι «Reds» τα βρήκαν σε όλα με τη Σάλκε για την αγορά του έναντι 16 εκατ. ευρώ!
Ένας ακόμα Έλληνας ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται για την Premier League καθώς η Λίβερπουλ φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τη Σάλκε για την αγορά του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως η Λίβερπουλ τα βρήκε στα 16 εκατ. ευρώ με τους Γερμανούς και το μόνο που απομένει είναι να πάει στο Μέρσεϊσαϊντ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στις αρχές Αυγούστου έτσι ώστε να περάσει τα ιατρικά τεστ, να υπογράψει και να ανακοινωθεί επίσημα!
Το θετικό για τον 21χρονο διεθνή άσο είναι πως θα περάσει τα ιατρικά σε μερικές μέρες από τώρα, με τον ποδοσφαιριστή να ευελπιστεί πως θα έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε πέρσι και τον ανάγκασε να χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν στη Γερμανία. Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, τότε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας που θα φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ μετά τον Σωτήρη Κυργιάκο.
                                                           Πηγή :www.onsports.gr
Twitter Bird Gadget