Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Οι Red Arrows έρχονται στην Πάτρα στις 22 Μαΐου!!! - ΒΙΝΤΕΟ


 Οι Red Arrows έρχονται στην Πάτρα - ΒΙΝΤΕΟ


Ξεχωριστό και μοναδικό θα είναι το θέαμα που θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στον μόλο της Αγίου Νικολάου στις 6.00 το απόγευμα της 22ας Μαΐου. Εκείνη την ώρα θα ξεκινήσει η επίδειξη των 9 μαχητικών της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας που είναι γνωστά με το όνομα «Κόκκινα Βέλη», αφού τα αεροσκάφη είναι όλα βαμμένα κόκκινα.
Σε όλο το μήκος της προβλήτας της Αγίου Νικολάου, αλλά και στην πλατεία Τριών Συμμάχων θα έχουν τοποθετηθεί εξέδρες για το κοινό. Πρόκειται για ένα ρεσιτάλ από θεαματικούς ελιγμούς υψίστης ακριβείας.

Τα «Κόκκινα Βέλη» ενώ προπονούνται πάνω από τον αεροδιάδρομο της 117 Πτέρυγας Μάχης στην Ανδραβίδα
 

Και λίγο πριν την "καλλιτεχνική" τους προσγείωση...


Τα «Κόκκινα Βέλη», της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) της Βρετανίας, αναγνωρίζονται παγκόσμια ως μία από τις καλύτερες ακροβατικές ομάδες αεροσκαφών. Αποτελούν δε το δημόσιο πρόσωπο της RAF, και τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας τους σε όλο τον κόσμο, όπου συνηθίζουν να εμφανίζονται. Προωθούν την επαγγελματική υπεροχή της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, στόχος τους είναι να προσελκύσουν νέους στις τάξεις της RAF, συμβάλλουν στη διπλωματία άμυνας κατά την παρουσίαση τους στο εξωτερικό και την υποστήριξη ευρύτερων βρετανικών συμφερόντων, μέσω της προώθησης της βρετανικής βιομηχανίας, αποδεικνύοντας τις δυνατότητες του εξοπλισμού και την τεχνογνωσία της. Προπαγανδίζουν δε γενικότερα υπέρ της βρετανικής αρετής, σε μια προσπάθεια για προώθηση του βρετανικού «μπράντ νέιμ» ανά τον κόσμο.



Το 2013 θα είναι η 49η σεζόν που θα εμφανιστούν τα «Κόκκινα Βέλη» στους αιθέρες και θα συνεχίσουν να γοητεύουν εκατομμύρια ανθρώπους τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο.








By WiZaRDe
Twitter Bird Gadget