Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Συνέχισε νικηφόρα η Γαλλία

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Γαλλία η οποία επικράτησε 2-0 τη Σερβίας στο «Αουγκούστ Ντελόν» με δύο φοβερά γκολ.
Απόλυτα έτοιμη για την έναρξη του Euro 2012 δήλωσε η Γαλλία στο «Αουγκούστ Ντελόν» όπου φιλοξένησε τη Σερβία στη δεύτερή της φιλική αναμέτρηση ενόψει του Euro 2012 και την πρεμιέρα απέναντι στην Αγγλία.
Οι «τρικολόρ» μετά τη νίκη τους με 3-2 απέναντι στην Ισλανδία, δέχτηκαν κριτική για την αμυντική τους γραμμή, ωστόσο στο παιχνίδι με τη Σερβία έδειξαν να διόρθωσαν τα λάθη τους, καθώς οι Κοσιελνί και Μεξές είχαν πολύ καλή συνεργασία και ουσιαστικά δεν κινδύνεψε η ομάδα τους.
Μόλις στο 7’ ο Γιάν Μβιλά αποχώρησε με δάκρια από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς τραυματίστηκε και η συμμετοχή του στα τελικά της διοργάνωσης κρίνεται αμφίβολη. Λίγο αργότερα, ο Φρανκ Ριμπερί με πολύ ωραίο σουτ, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λοράν Μπλαν.
Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Φλοράν Μαλουντά να σουτάρει από το… σπίτι του και αν μην αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Μπρκιτς ο οποίος είδε την μπάλα να τινάζει τα δίχτυα του για το τελικό 2-0.
Από εκεί και πέρα, όπως είναι λογικό ο ρυθμός έπεσε, καθώς οι συνεχόμενες προπονήσεις έχουν κουράσει τους παίκτες των δύο ομάδων. Μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Λοράν Μπλαν έκανε αρκετές αλλαγές για να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές και όπως είναι λογικό η συνοχή της Γαλλίας χάθηκε χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην άμυνα των Σέρβων.
ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Ρεβεγιέρ, Κλισί, Κοσιελνί, Μεξές (72΄Ραμί), Μαλουντά (76’ Μπεν Αρφά), Ριμπερί (61’ Μενέζ), Νασρί, Καμπάιγ (60’ Μάρτιν), Μβιλά (7’ Ντιαρά), Μπενζεμά (61’ Ζιρού)
ΣΕΡΒΙΑ: Μπρκιτς, Ιβάνοβιτς, Μλαντένοβιτς (60’ Κολάροφ), Νίνκοφ, Ραΐκοβιτς, Μακσίμοβιτς, Τάντιτς (81΄Τόμιτς), Φέισα (60’ Ραντοβάνοβιτς), Μάτιτς (60’ Μιχαΐλοβιτς), Γιάνκοβιτς (76’ Λάζοβιτς), Σκέποβιτς.
                                           ΠΗΓΗ:www.onsports.gr            ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ      
Twitter Bird Gadget