Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Η ΙΤΑΛΙΑ

Η Εθνική Ρωσίας έδειξε τις άγριες διαθέσεις της και νίκησε  με 3-0 την Ιταλία, αποδεικνύοντας πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας θα έχει πολύ δύσκολο έργο στους ομίλους του Euro 2012

Συγκεκριμένα, ο Κερζάκοβ στο 60' άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη, ενώ με δύο προσωπικά του τέρματα, ο Σιρόκοβ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 επί της Ιταλίας.
Αν μη τι άλλο, οι Ρώσοι επαληθεύουν τον τίτλο του φαβορί στον όμιλο του Euro 2012 όπου βρίσκεται το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος, ενώ από την άλλη οι Ιταλοί απογοήτευσαν το κοινό τους.
Αξίζει να σημειωθεί, πως οι "ατζούρι" έδωσαν το πρώτο φιλικό από τα τέλη Φλεβάρη (απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής) και ίσως η αγωνιστική τους απραξία έπαιξε ρόλο.
Οι συνθέσεις
Ρωσία (Άντβοκατ): Μαλαφέεβ (46' Ακινφέεβ), Ιγκνασέβιτς, Μπερεζούτσκι, Ναμπάμπκιν, Ζιρκόβ (87' Κομπάροβ), Σιρόκοβ, Ζιριάνοβ, Ντενίσοβ, Αρσάβιν, Ντζαγκόεβ (85' Κοκορίν), Κερζακόβ (62' Παβλιουτσένκο).
Ιταλία (Πραντέλι): Μπουφόν (46' Ντε Σάνκτις), Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Μπαλτζαρέτι (54' Ογκμπόνα), Ντε Ρόσι, Πίρλο (69' Ντι Νατάλε), Μοντολίβο, Μάτζο, Μαρκίζιο, Κασάνο (69' Τζοβίνκο), Μπαλοτέλι.

                                                     ΠΗΓΗ: www.sport24.gr              ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ   
Twitter Bird Gadget