Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

"Ο Φιλομένο έχει εξοφληθεί"

Οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ...παραστατικά στους ισχυρισμούς του Λούσιο Φιλομένο ότι δεν έχει καλυφτεί η οφειλή του από τον "Δικέφαλο".

Έντονη αντίδραση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν προκαλέσει δημόσιες τοποθήσεις του Λούσιο Φιλομένο, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν έχει πληρωθεί από τον "Δικέφαλο", ότι οι "ασπρόμαυροι" δεν θα έπρεπε να πάρουν το "ΟΚ" στο θέμα της αδειοδότησης και ότι το θέμα των χρημάτων που αξιώνει το έχει αναλάβει η FIFA.
Ο "δικέφαλος" απάντησε με ανακοίνωση στην οποία επισυνάπτεται το τραπεζικό έμβασμα το οποίο αποδεικνύει την πλήρη εξόφληση όλων των οφειλομένων

Σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Lucio Alejo Filomeno περί δήθεν οφειλών της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. προς το πρόσωπό του, παραθέτουμε το παρόν τραπεζικό έμβασμα το οποίο αποδεικνύει την πλήρη εξόφληση όλων των οφειλομένων, όπως ακριβώς ζητήθηκε με εξώδικο από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.
Ως εκ τούτου οι δηλώσεις του είναι ψευδείς, συκοφαντικές και ύποπτες. Εχουμε ήδη ζητήσει το ηχητικό ντοκουμέντο των δηλώσεων του και θα προβούμε στην άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα μας."


                           ΠΗΓΗ: www.sport24.gr           ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ   
Twitter Bird Gadget