Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΤΟΥ ΠΑΟ!!





Ακόμα και σήμερα τόσο μέλη της ΠΑΕ όσο και δημοσιογράφοι αμφισβητούν την βασιλική καταγωγή του Faisal και την οικονομική του κατάσταση. Προσπαθούν μέσω επίθεσης στους εκπροσώπους του και ανακοινώσεων της ΠΑΕ να πείσουν τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ να μην ασχολείται. 

Αυτό όμως αγαπητοί κύριοι δεν είναι εφικτό ,ειδικά όταν διακρίνουμε μια εμμονή στο να διοικήσουν κάποιοι συγκεκριμένα ακόμα και αν αυτό ειναι επιζήμιο για την ομάδα.


Παύλος Τσίμας: Δεν συμμετέχω μόνο για την ομάδα μου που κινδυνεύει, αλλά και για το ίδιο το ποδόσφαιρο. Ειλικρινά σας λέω, αν αύριο το πρωί έλεγε ο Αμπράμοβιτς "αγοράζω τον Παναθηναϊκό", εγώ μέσα μου θα στεναχωριόμουν. Γιατί θα χάνονταν μία τεράστια ευκαιρία. Αιτία της παρακμής στο ποδόσφαιρο, είναι το διοικητικό σχήμα. Αυτό το... παραγοντιλίκι.

Ο Πάυλος Τσίμας μάλλον νομίζει πως οι φίλαθλοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ έχουν τη δική του οικονομική κατάσταση και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο ήρθε ο καιρός να γίνουν ρομαντικοί!!!!


Βασίλης Κωνσταντίνου:
 "Εάν παρουσιαστεί κάποιος επιχειρηματίας ο οποίος επιθυμεί να επενδύσει στον Παναθηναϊκό 30, 50, 60 εκατομμύρια ευρώ, το σωματείο δεν πρόκειται να διαλυθεί. Θα εκχωρήσει το μάνατζμεντ και όχι τις μετοχές του. Διότι μπορεί εκείνος ο άνθρωπος μετά από δύο-τρία χρόνια να αποφασίσει να αποχωρήσει. Το σωματείο θα συνεχίσει να υπάρχει και ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ξαναπεράσει όσα βιώνει αυτή τη στιγμή".

Είναι ξεκάθαρο αγαπητέ Βασίλη πως επιθυμία σου είναι να έχεις λόγο σε ότι γίνετε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Είναι κάτι που επιθυμούσες πάντα ,για αυτό και όταν πήγαινες στην Αθλητική Κυριακή έβγαζες μίσος για την ομάδα που δεν είχες καρέκλα. Τώρα που την βρήκες......δεν την αφήνεις με τίποτα!!!

Δημήτρης Βερβεσσός: «Αυτοί που έντυσαν τον πρίγκιπα, να έρθουν και του χρόνου για να περάσουμε καλές απόκριες. Φαίνονται ποιοι έχουν τα κότσια να πάρουν την τύχη της ομάδας, αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Εσείς κύριε Βερβεσσέ όταν θα μας πείσετε για κάτι που έχετε κάνει υπερ τουΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ όλα αυτά τα χρόνια ίσως σας απαντήσουμε ,προς το παρόν σας βάζω δυο φωτογραφίες του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας για να απαντήσω ποιοι έντυσαν τον Πρίγκιπα.





Μετά από αυτές τις δύο φωτογραφίες κύριε Βερβεσσέ ελπίζω να καταθέσετε μήνυση στον Βασιλιά της Σ.Α. που ενεπλάκη σε αυτήν την απάτη για να ξεγελάσει τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και τους θεματοφύλακες του ...όπως εσείς!!!

Αν θυμηθούμε και την συμπεριφορά του Δημήτρη Βερβεσσού στην τηλεοπτική εκπομπή ΔΙΚΗ ,όπου πήρε από τα χέρια του Αχιλλέα Μακρόπουλου την επιστολή Faisal για συνάντηση ,καταλαβαίνεται πως από την αρχή κανείς δεν είναι θετικά μια τέτοια προοπτική. Να μπει στην ΠΑΕ νέος επενδυτής!

Μάλιστα εντέχνως οι καλοί μας δημοσιογράφοι (όπως η κλαισκή ατάκα του Σταρένιο " οι γερμανοί είναι φίλοι μας")δεν ανέδειξαν το γεγονός πως η επιστολή προς τον Αχιλλέα Μακρόπουλο επιβεβαιώθηκε από την Πρεσβεία πως φέρει τις Βασιλικές σφραγίδες ,αλλά στάθηκαν στην απάντηση που του εδώθει πως δεν υπάρχει ακόμα πρέσβης και δεν πήγε να παραλάβει κανέναν. Λες και ήταν υποχρεωμένοι να απαντήσουν!

δείτε άλλη μια φωτογραφία αν και τη δημοσιεύσαμε και εχτές.



Σημειωτέο πως όλες οι παραπάνω δηλώσεις είναι πριν την έγκριση του φακέλου του Πρίγκιπα από την ΕΕΑ και θα μπορούσε να πει κανείς πως εντάξει ,λόγω της προηγούμενης κακής εμπειρίας με τους Πρίγκιπες είναι επιφυλακτικοί και δύσπιστοι.

Σήμερα που έχει δοθεί η έγκριση και ένα όργανο του κράτους επιβεβαίωση την οικονομική δυνατότητα του Πρίγκιπα ποια είναι η στάση όλων αυτών?

Επίθεση στους εκπροσώπους του Πρίγκιπα ,αφού στον ίδιο δεν έχουν να του προσάψουν κάτι με σκοπό να δικαιολογήσουν την απόφασή τους να μην κάνουν έστω ραντεβού να δούνε τις προθέσεις του.

Ο κόσμος όμως του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ γνωρίζοντας πως η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα θα την καταντήσει κομπάρσο σε ένα ήδη βρώμικο πρωτάθλημα ,απαιτεί να γίνει συνάντηση και να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την επίτευξη συμφωνίας.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από μια συνάντηση. 1) Αν είναι θετική αλλάζει σελίδα και στόχους 2) αν είναι αρνητική σταματάμε να ασχολούμαστε με την περίπτωση αυτή και κοιτάμε πως θα βαδίσουμε χωρίς χρήματα.

Οι άνθρωποι όμως που διοικούν μήπως τελικά κάτι φοβούνται? 

ΥΓ. Κύριε Αλαφούζο στην ψηφοφορία που έχουμε στο blog το 95% ζητάει να κάνετε ραντεβού ή να ανοίξεται την ΑΜΚ να συμμετέχει ο Faisal (440 ψήφοι στις 462 σύνολο). Εσείς θα ακούσετε το 5% που λέει να τον αγνοήσετε?

http://aneksartitoi-panathinaikoi.blogspot.gr/
Twitter Bird Gadget