Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ενίσχυση στην άμυνα

Εν αναμονή της απάντησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς και δεδομένου ότι ο νέος τεχνικός θα εισηγηθεί κάποιους παίκτες, μοιάζει σίγουρο ότι και το φετινό καλοκαίρι θα είναι «θερμό» -και- μεταγραφικά για τον Ατρόμητο. Οι αποχωρήσεις των δανεικών ποδοσφαιριστών, οι αποδεσμεύσεις κάποιων άλλων και η ανάγκη να διατηρηθεί η ομάδα σε υψηλό επίπεδο θα επιφέρει και πάλι αλλαγές στο ρόστερ. Κάποιες απ' αυτές έχουν να κάνουν με την αμυντική γραμμή των «κυανόλευκων». Και ιδιαίτερα το κέντρο της.
Ο Γουέιν Τόμας με 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ανήκει ήδη στο έμψυχο δυναμικό της Αλκής, ενώ το μέλλον του δανεικού Φρανσίσκο Ζουέλα των 26 συμμετοχών είναι ιδιαίτερα αμφίβολο. Στηλοβάτης στα μετόπισθεν ήταν ο Σωκράτης Φυτανίδης (με 35 συνολικά παιχνίδια), ο οποίος με τα υπάρχοντα δεδομένα φαίνεται σίγουρο ότι θα παραμείνει στο Περιστέρι.  Ενόψει της νέας σεζόν για το κέντρο της άμυνας υπολογίζεται πλέον και ο Τάσος Καντούτσης. Ο νεαρός άσος μπορεί να ξεχωρίζει για το ταλέντο του, αλλά στερείται σε κάθε περίπτωση εμπειρίας. Με πιο απλά λόγια ο Ατρόμητος έχει ανάγκη από την ενίσχυση σε μια νευραλγική θέση και φαίνεται πολύ πιθανό να αποκτήσει δύο στόπερ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Στο Περιστέρι έχουν ξεχωρίσει τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν και με τους οποίους θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία. Αυτός που φέρεται να έχει συμφωνήσει να φορέσει τη φανέλα με το «αστέρι» είναι ο Νίκος Λαζαρίδης, ενώ η προτίμηση στη -γνωστή- ελληνική αγορά είναι σαφής. Το όνομα του Ρούμπεν Πουλίδο ίσως δεν περνάει ασχολίαστο από τους "κυανόλευκους", αν και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μάλλον περισσότερα αρνητικά στοιχεία, τη στιγμή που απασχολεί έντονα και η περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη.

                                                 ΠΗΓΗ:   www.novasports.gr          ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ     
Twitter Bird Gadget