Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Μπρίτο τέλος από τον Ατρόμητο, έκλεισε στην Ομόνοια!

Σε κατ' αρχήν συμφωνία με την Ομόνοια ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, ήρθε ο Εντου Μπρίτο, ο οποίος αποχωρεί από τον Ατρόμητο έπειτα από τέσσερα χρόνια!
Ο Βραζιλιάνος μέσος δέχθηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον κυπριακό σύλλογο, την οποία και αποδέχθηκε υπογράφοντας αρχικά προσύμφωνο. Ο Μπρίτο είχε πρόταση και από τον Ατρόμητο, προφανώς με λιγότερα χρήματα, ενώ το όνομά του έπαιξε τις τελευταίες ημέρες και στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.
Στα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Ατρομήτου, ο Μπρίτο ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανάπτυξης της ομάδας και από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ. Η σχέση που ανέπτυξε, δε, με τον κόσμο ήταν πολύ στενή.
«Η Ομόνοια ανακοινώνει ότι ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον 29χρονο (21/09/1982) Βραζιλιάνο περιφερειακό επιθετικό, Λουίς Εντουάρτο Σαντάνα Μπρίτο. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο όπου θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων, για να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του.
Ο Μπρίτο αγωνίζεται τόσο στα φτερά της επίθεσης (δεξιά και αριστερά), όσο και σαν επιτελικός μέσος. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ο Ατρόμητος Αθηνών».

                                            ΠΗΓΗ: www.onsports.gr           ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ   
Twitter Bird Gadget