Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωσε Σούιτσα ο Ατρόμητος

Μετά τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και το τεχνικό επιτελείο του, η ΠΑΕ Ατρόμητος έκανε ακόμα μια μεγάλη μεταγραφή με την απόκτηση του Σλόμπονταν Σούιτσα για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η ΠΑΕ Ατρόμητος κατάφερε να ενισχύσει το τεχνικό τιμ της ομάδας με ανθρώπους που κάνουν πρωταθλητισμό και δεν αρέσκονται σε απλές συμμετοχές και πορείες Κυπέλλων.
Μόνο η συμφωνία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι αρκετή για να πειστεί κάποιος πως ο Ατρόμητος από φέτος βάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, δείγμα τους πάθους της πίστης και των ονείρων που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύει και η συμφωνία με τον κορυφαίο προπονητή τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, τον Σλόμπονταν Σούιτσα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ο Σλόμπονταν Σούιτσα θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του συλλόγου.
Αμέσως μετά τη συμφωνία, ο Σούιτσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι χαρούμενος που συμφώνησα με τον Ατρόμητο διότι πρόκειται για μία ομάδα με πολύ μέλλον και φέτος έχει μία πρόκληση παραπάνω μπροστά της καθώς αγωνίζεται στην Ευρώπη.
Επέλεξα να συνεργαστώ με τον Ατρόμητο επειδή είναι ένας πολύ οργανωμένος σύλλογος και έχει πολύ καλούς παίκτες. Επίσης, έχει έναν προπονητή με τεράστια εμπειρία και όνομα, ενώ με όσους μίλησα από την ομάδα με αντιμετώπισαν με σεβασμό και εμπιστοσύνη».
Ο Σούιτσα έχει εργαστεί στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανηλειακού (2000-2001), του Αιγάλεω (2001-2004) και της ΑΕΚ (2004-2011)".
                                                         ΠΗΓΗ: www.sport24.gr             ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ   

Twitter Bird Gadget