Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ντι Ματέο: Έχουμε την ποιότητα για να πάρουμε την κούπα!

καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του σημερινού μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, πραγματοποιήθηκε χθες, με όλους τους πρωταγωνιστές να δηλώνουν την πίστη τους στη θετική έκβαση του αγώνα για την ομάδα τους.
Ακολουθούν τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
Ρομπέρτο Ντι Ματέο: «Η Μπάγερν παίζει στην έδρα της, αλλά το δικό μας κίνητρο είναι πολύ ισχυρό. Η αυτοπεποίθηση θα παίξει σημαντικό ρόλο και είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες να έχουν επίγνωση της ποιότητάς τους και των ικανοτήτων τους. Έχουμε την ποιότητα που απαιτείται για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου και γενικότερα είμαστε αισιόδοξοι για το αυριανό ματς».
Γιουπ Χάινκες: «Η Τσέλσι έχει ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει τα πάντα εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ, γι’αυτό και το θέλουν πολύ. Ωστόσο, εμείς έχουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω του ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, θα έχουμε τα δικά μας αποδυτήρια και… γνωρίζουμε κάθε εκατοστό του αγωνιστικού χώρου. Αυτό ίσως κάνει τη διαφορά».
Ντιντιέ Ντρογκμπά: «Τρέφω σεβασμό στον προπονητή των αντιπάλων, αλλά αρνούμαι οποιονδήποτε χαρακτηρισμό. Δεν είμαι θεατρίνος».
Φρανκ Λάμπαρντ: «Στα αποδυτήρια, πάντα πιστεύαμε ότι θα έρθει ακόμη μια ευκαιρία. Ήμασταν σίγουροι και παραμέναμε αισιόδοξοι. Τώρα τα καταφέραμε. Έχουμε μάθει πως δεν γίνεται να είμαστε συνέχεια νικητές. Έτσι είναι άλλωστε το ποδόσφαιρο».
Φίλιπ Λαμ: «Ο Ριμπερί μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα παιχνίδι».

                                                  ΠΗΓΗ:  www.premierleague.gr       ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ     
Twitter Bird Gadget