Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η Γιουβέντους πρόσθεσε το τρίτο αστέρι!

Η Γιουβέντους κάνει... πρόβες για το τρίτο αστέρι στη φανέλα. Δείτε τη σημαία που κυματίζει εδώ και λίγες ώρες στα γραφεία των Τορινέζων αλλά και το σήμα που τοποθετήθηκε στο "Juventus Stadium' ενόψει φιέστας.

Ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι είχε... προειδοποιήσει για την πρόθεση της Γιουβέντους να προσθέσει και τρίτο αστέρι στη φανέλα της, το οποίο ισοδυναμεί με την κατάκτηση 30 πρωταθλημάτων, και φαίνεται πως θα γίνει το χατήρι των αμέτρητων οπαδών της.
Μπορεί στα χαρτιά τα πρωταθλήματα της Γιουβέντους να είναι 28 (της έχουν αφαιρεθεί μετά το σκάνδαλο calciopoli τα σκουντέτι του 2005 και του 2006), όμως για τους Γιουβεντίνους ισχύει το μότο "30 κερδισμένα στα γήπεδα" και με αυτή την πυξίδα κινούνται τις τελευταίες ημέρες.

Από το πρωί της Τετάρτης μάλιστα, κυματίζει στα γραφεία της επί της οδού Galileo Ferraris μία ιταλική σημαία με το σήμα της Γιουβέντους και τον αριθμό "30", καθώς και τα τρία χρυσά αστέρια.
Αντίστοιχο σήμα τοποθετήθηκε και στην οροφή του "Juventus Stadium", το οποίο θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Κυριακή τη φιέστα τίτλου κόντρα στην Αταλάντα.
Η σημαία που κοσμεί πλέον τα γραφεία της Γιουβέντους


Τα 30 πρωταθλήματα και στο "Juventus Stadium"


                                                   ΠΗΓΗ:    www.sport24.gr            ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ    
Twitter Bird Gadget