Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Βρέθηκε λύση με τις προσφυγές

Οι επαφές της διοίκησης του ΟΦΗ με τους εκπροσώπους των παικτών που έχουν καταθέσει προσφυγή είχαν αντίκρυσμα και έτσι τα νέα είναι ευχάριστα ενόψει της εξέτασης του φακέλου αδειοδότησης

Αντίκρυσμα είχαν οι επαφές των ανθρώπων του ΟΦΗ με τους εκπροσώπους των παικτών που έχουν καταθέσει προσφυγή και έτσι βρέθηκε λύση ενόψει της εξέτασης του φακέλου αδειοδότησης την Τρίτη (22/5) από την ΕΠΟ.
Αρχικά οι άνθρωποι της ΠΑΕ, συμφώνησαν με τον εκπρόσωπο των Λόπεθ, Διονύση Βραδέλη για διακανονισμό της συνολικής οφειλής ύψους 374.000 ευρώ και αναμένεται να γίνει νέα επαφή για τον τρόπο αποπληρωμής τους.

Έτσι, εφόσον υπογράψουν τον διακανονισμό η Διοικούσα Επίσης, θα πάει στην ΕΠΟ έχοντας στα "χέρια" της ένα ισχυρό διαπραγματευτικό ατού εν όψει της εξέτασης του φακέλου.
Επίσης, ευχάριστα ήταν τα νέα και από τον Κίμωνα Ευαγγελάτο, οποίος ενημέρωσε την διοίκηση ότι γίνεται δεκτή η πρόταση για εξόφληση των ποδοσφαιριστών που εκπροσωπεί (Κιάσσος, Αγρίτης, Μπερτίν, Μπαρτζώκας, Ρούσεφ) μέσω της εκχώρησης χρημάτων από τα τηλεοπτικά.
Μετά την εξέλιξη αυτή ο ΟΦΗ θα μπορέσει να κάνει τον σχεδιασμό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και παράλληλα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν εξασφαλισμένα τα χρήματα τους.

                                          ΠΗΓΗ: www.sport24.gr     ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ   

Twitter Bird Gadget